Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

Posted

Ovo za Jeru, jesu bila zatvorena vrata kad je tukao sudiju?

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Прогноза за 1/2?

Ne razumem.

Posted

Da sam u Bgd posvetio bih se tome da ih pitam neke stvari. Ovako sam uskraćen jer ugrabim priliku na kašikicu. Pokušaću da aktiviram ove moje sa sajta da odu i nakon treninga ili utakmice pitaju neke stvari, kao što je npr to što tebe interesuje. U svakom slučaju siguran sam da dečko radi na tome.

Elem, nadam se da ćemo uskoro raditi jedna intervju sa svima njima, pa će biti prilike da se postave pitanja :)

super. hvala. ako budes radio intervju, mogao bi ranije najaviti, pa da sastavimo neku listu pitanja :)

Ovo za Jeru, jesu bila zatvorena vrata kad je tukao sudiju?

nisu. imao je tad 15 ili 16 godina na nekom juniorskom turniru je napao sudiju i koliko se secam prilicno je to ozbiljno bilo. najpre je dobio dozivotnu zabranu, koja je kasnije ocigledno promenjena na neki vremenski period

citao sam to tad u casopisu o kosarci, ali nema sanse da se setim dal je u pitanju bio kos, kosarka ili nesto trece

jbt u to vreme su izlazila dva cini mi se nedeljnika o kosarci u srbiji, znam da sam bio skenjan jer cesto nisam imao para za oba :S

Posted (edited)

odkle je ova fotka? jel to ljudina okacila patike o klin™ i posvetila se manekenstvu? :D

Edited by pbg12345
Posted

Nismo imali da platimo hotel pa je ljudina morao da konobarise?

Posted

super. hvala. ako budes radio intervju, mogao bi ranije najaviti, pa da sastavimo neku listu pitanja :)

Hoću samo da dogovori sa ovima iz kluba za neki termin jer sad se sve zahuktava.

Posted

Ljudina!

Crno-belo odelo. Znao sam da navija za partizan..

Posted

Idu karte odlično, biće puno izgleda.

Posted (edited)

Delije odlicno rangiraju prioritete, kao i uvek - Metalac 3k, Makabi 8k, Barsa 20k.

Edited by Nikodije
Posted

calavera ili delija sta cekate?

doneli ste nam pobede u dve poslednje tekme :) otvarajte topik, ostalo je manje od 48h do pocetka

Posted

calavera ili delija sta cekate?

doneli ste nam pobede u dve poslednje tekme :) otvarajte topik, ostalo je manje od 48h do pocetka

E ajde stvarno, neozbiljno je ovako

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...