pacey defender Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Sunce ti jebem, dobili smo Ducija Simonovića :o
fandorin Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Dule Jelić (u trenutku dok je bio pomoćni Jakovljeviću) mi je rekao da Radanov može da igra sve od 1-4, ali da ga najviše koriste na 1 zbog usavršavanja tehnike, ball handlinga i razumevanja igre. Treba li da napomenem da je istakao da takvog talenta nikad nije video. Ok, sad će neko sarkastično da se osvrne na Jelića i njegovo iskustvo u prepoznavanju talenata, ali ja mu verujem.
kralj Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Jakovljevic je verovatno pricao o Simanicu, pa je kralj pomesao. Tesko da ovaj sa 2 metra moze bilo gde da igra centra.Pričao je i o Simaniću i Radenovu. Doduše, moguće da je Radenova spominjao u kontekstu reprezentacije... Sent from my iPhone using Tapatalk
ljakse Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 galata dobilo fener, guler i erceg igrali 40 mina, micov koji minut manje. možda ih navatamo na sumanut ritam ponedeljak - petak.
kralj Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Deremo ih ljakse. Ritam im ostavljamo u atamanet. Sent from my iPhone using Tapatalk
MiddleClass Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 E čuh to juče. A dobro žene i sport. I ona prije nje je se blamirala što je sačekala Asmira na aerodromu.
Geo Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Meni simpaticno, naravno da je razlog "guska" iz sportske redakcije koja zna samo za dva nasa kluba...
Weenie Pooh Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Mislila žena da je Metalist iz Harkova u pitanju, šta sad.
levi Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Ivona čak i nije iz sportske redakcije, oprošteno joj je
Joe D Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 E čuh to juče. A dobro žene i sport. vidis valjda da ova poznaje materiju
Recommended Posts