MiddleClass Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Da, uletela nam FK CZ neku lovu Onih 200k sto bi za par godina dugovali Salamiju.
Have_Fun Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Rej Alen juce rekao da nece igrati u NBA ligi ove sezoneDa nije on? Treba nam suter
darkonet Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Gde je topic za Makabi? Ako se zaboravilo ok a ako se ne pravi topic jer smo izgubili sanse za prolaz dalje onda jebala nas evroliga, zvezdastvo i sve u pm
darkonet Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 pa napravi topik :) ja kad sam trazio da pravim topice pretece me nautilus :D
Joe D Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 NBA ceka Bobana Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic · 1h1 hour ago Marjanovic vs Real 21p 13r 35pir, tonight vs Maccabi 19p 17r 32pir. Too strong for Euro league-)))
Nemanja Posrbica Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 To je Bobanova želja. Nakon ovakve sezone, verujem da će moći i da traži neki ugovor koji je veći od minimalca i koji traje nekoliko sezona. Ako upadne u dobru sredinu, može da bude izuzetno koristan u NBA.
nemoderisani Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 A odbrana i defanzivni skok? Kapiram da mora da mora da igra sa nekim ko bi tu malo zakrpio.
Nemanja Posrbica Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 A odbrana i defanzivni skok? Kapiram da mora da mora da igra sa nekim ko bi tu malo zakrpio. Da to ima, već 3-4 godine bi bio starter u nekom NBA timu. Mnogo manje korisni igrači u NBA imaju značaje uloge u NBA timovima. Moraće da se prilagodi, ali u vezi toga uopšte nemam dileme pogotovo nakon toga koliko je napredovao od kako je došao kod nas. Ključna stvar bi trebala da bude izbor franšize, od toga jako puno zavisi. I ja mislim da bi za njega daleko produktivnije bilo da ostane u Evropi i dominira, ali NBA je svakako izazov.
Recommended Posts