katamaran Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Real mu ne moze nista ali ga zato Djumic i Milutinov pojedu. Koji god da je razlog neverovatan je danas.
James Marshall Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 (edited) E moj Bobi, jebaće tebe Milutinov kad bude bitno, ako mu nastaviš hraniti ego i samopouzdanje ovom kurčevom predstavom Edited March 1, 2015 by James Marshall
Kreator Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 bobi jos samo da legne i zaspe na parketu kako je sad blažić namerno promašio oba bacanja
Cane Vukic Prebranac Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Искрено се надам да ће нас запасти Партизан у полуфиналу. Какав одвратан приступ утакмици.
katamaran Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 (edited) Plus milion. Za ovo su zasluzili praznu halu protiv Makabija. Edited March 1, 2015 by katamaran
Ginekolog Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Radonja nek pusi kurac sto drzi Bobija celo vreme u igri.
Heaviside Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Mitrović je sramotan. Lupaju mu rampe, promašuje jedan na nula kontru, u odbrani ga unose u koš ili obilaze kako ko želi. Đumić je manje hendikep za Partizan nego on za Zvezdu. Sramota. Mnogo lepo je gledati Pavlovića. Igračina.
ljakse Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 pa ovo je sprdnja :D omaklo nam se slučajno da ih stignemo, neće se ponoviti govna
katamaran Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 (edited) Ovaj poslednji kos je bio posebno zanimljiv. Bobi ga samo ispraca pogledom bez ikakve namere da pokusa da odbrani kos. Radonja i ekipa na klupi pootpuno opusteni. Nisam video da se neko pomerio u drugom poluvremenu. Sramna utakmica. Edited March 1, 2015 by katamaran
Have_Fun Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Kakva ogavna OGAVNA grupa (aj recicu) kosarkasa Picke bezmude bez srca i zelje za borbom, pobedom, igrom Zelim da mi vrate nazad 2h zivota.. Mogao sam nesto pametno da radim Npr da gledam How to train your dragon 2 ili igram Curve ili jednostavno spavam Evo DV se sprda kao dobija tehnicu.. Laganini..
Heaviside Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Ja sumnjam da su namerno pustili. Imali su u podsvesti da je možda i bolje da izgube plus su umorni. Ako su pustili namerno, onda im želim ispadanje u polufinalu i to od tog željenog protivnika.
ducca Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Ma nije kosarka za nas i to je to. Ne znam kako ih nije bar malo sramota ovog jajarskog pristupa, trebao je Partizan da ih nabije 30 razlike, mada i ovako ih lepo jebu. Nemam reci da opisem ovo sto je veceras prikazano.
ljakse Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 debelom tehnička, zamalo da zaborave, da izgleda ko pravi derbi
SleeperSleep Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 stvarno nisam ocekivao ovakav nastup. imali smo mi kojekakvih sastava, ostajali sa cetvoricom na parketu, gubili od boljeg partizana i 30 razlike... ali se nikad igraci nisu setali po terenu niti ih je mrzelo da skoce. jesmo li igrali dobru kosarku ove sezone? verovatno jesmo ali ja se toga ne secam. pamtim samo ovo odvratno ponasanje, nipodastavanje sporta i navijaca. ne verujem da je direktno kalkulisanje u pitanju. u pitanju je karakter skorojevica koji ne umeju da se ponasaju, niti da prepoznaju sta je zaista vazno. bednici.
Recommended Posts