Joe D Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Kad se javno kaze neka neistina, treba da usledi demanti. Nema tu sta da se ratuje saopstenjima. Ako ne demantuju, to postaje jednako istini.
Timmy Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 "Iz obaveze prema istini" ...čisto da prenesem da ovo što Dule priča da je Zvezda htela Gagića naravno nije istina. Ono što jeste istina je da je Zvezdi i Radonjiću on nudjen, u dva navrata, pre mesec i pre nedelju dana i da on nije hteo da ga uzme. Ja licno ne verujem ni u jednu od te dve istine.
nemoderisani Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Kad se javno kaze neka neistina, treba da usledi demanti. Nema tu sta da se ratuje saopstenjima. Ako ne demantuju, to postaje jednako istini. Ja se slažem, automatski template demantij treba da ide za sve neistine, kratko i jasno. Ali znajući i jedne i druge, verovatno ne bi ni ovi u Zvezdi izdržali da ne pecnu, i onda stvarno sledi valjanje u blatu.
armor Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Bas mi je ok sto sam procitao da to sa Gagicem nema veze i mozda bi trebao demanti ali onako suvoparan kao KKCZ i to je to , M
assignment Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Zar nije Dule izjavio da ce istina izaci kada se bude videlo gde Gagic bude bio nastavio karijeu? To valjda znaci da sada i Turci buse Patizan?
hepek Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Po meni je najpametnije demantovati svakih mesec dva. Cekas da se nakupi gomila gluposti i obavis to bez puno stresa a kamoli prepucavanja.
katamaran Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Cist ignore. Ko jos Dulovo trabunjanje shvata ozbiljno.
Blud Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Ali bukvalno. Pustiti ga da serucka bas da vidimo kolko moze da izdrzi bez odgovora
djuras Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Ako je tako, treba lepo iz kluba da demantuju i zavrse sa tom pricom. evo demantija + jos nesto http://www.redstarbelgrade.info/kosarka/vesti-kosarka/7455-ninkovic-gagica-nismo-trazili-ali-cekamo-odgovor-aleksa-marica.html
Blud Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 ahahahhaha apsolutno mi je svejedno dal bi dosao ili ne, ali koja bi drama nastala pa to bi bila uzivancija
Joe D Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 valjda ti je jasno da je to cisto podjebanje i da niko zapravo nije kontaktirao marica
Recommended Posts