adasevic Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Sudije se pogubile. Sviraju gluposti. Izdrkavanje na lazicu, kompenzacije...
adasevic Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 A vilijams igra ko na terenu u kraju. Onako kao da je dosao s neke dobre zurke kasno kuci...
SleeperSleep Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Prva sledeca bitna tekma koju ce ova ekipa odigrati je polufinale aba lige, treba raditi na tome da se tada bude na vrhuncu forme i smirenosti. Sigurno ce pomoci ako ne bude savrsenog rekorda da im visi za vratom, prosto znas da ce Dulence toliko insistirati na tome da ce se i grobarima smuciti. A i ja ne znam kako misli da od Tejica napravi igraca ako ga ne pusta u ovakvim utakmicama. ja nisam ni mislio na tejica, on mora da bude deo rotacije, bez obzira na to ko je protivnik.
katamaran Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 (edited) Ni udarac u glavu nije faul... retko dripacko sudjenje. Samo ne kapiram cemu u potpuno nebitnoj utakmici. Edited February 8, 2015 by katamaran
adasevic Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ko da smo iz opstinske lige i igramo protiv reala. Ja ne videh ovoliko tehnickih nikada a da nije bilo neke tuce... Uzas...
Joe D Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 ne zna se da li je gora rezija, grafika, komentator, suudije, zvezda ili krka
Blud Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Valjda ce ih ovo sudijsko izdrkavanje motivisati. Krka sa sve Dzikicem mi je vec neko vreme totalno antipaticna ekipa.
Lord Stef Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Wtf? Sta sude ovi? Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
katamaran Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Steta sto Boban nije otputovao u Sloveniju <_<
adasevic Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Nije. Ovo je u konkurenciji za nas najgori mec sezone. Nikp ne deluje ko kosarkas. Sudjenje mu dodje kao posebna kategorija za iscudjavanje...
ducca Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ne mogu da verujem sa ono saplitanje Jankinsa pre minut nije sviran faul Armstedu. Covek igra sa 4 licne i niko da ga malo pritisne u napadu i izbaci nekako iz igre...
Recommended Posts