SleeperSleep Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 E steta ako je kraj, i ako je tako. Covek kad vidi Jovica i Tepica kako bivaju plejmejkeri (nazovimo ih plejmejkeri iako je u napadu nebitna nominalna pozicija vec stvarna uloga, igrao keca ili trojku), a za to imaju manje osnova nego Dangubic, dodje mi nekako zao.manje osnova? neozbiljan si.
Dankan Ajdaho Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Covek kad vidi Jovica i Tepica kako bivaju plejmejkeri (nazovimo ih plejmejkeri iako je u napadu nebitna nominalna pozicija vec stvarna uloga, igrao keca ili trojku), a za to imaju manje osnova nego Dangubic, dodje mi nekako zao. Pokušaj da izračunaš koeficijent asistencija boldovanog po minutu provedenom na terenu, pa uporedi sa nekim, hm...plejmejkerom™ po tvom izboru, možda ćeš onda prestati da lupetaš.
Nemanja Posrbica Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 http://www.redstarbelgrade.info/rsb/intervju/7422-rsb-intervju-milos-ninkovic-1.html Хоће ли на крају сезоне буџет бити затворен или је то још увек неизвесно? - Па, добро, ми смо планирали да у том "бруто" буџету, ако тако могу да га назовем, са дефицитом, да ће доћи до продаје права на одређене играче и из тих продаја би требало да завршимо буџет, да будемо на нули за следећу сезону.
pbg12345 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Dal da ga isamarate zbog neslaganja? Ono kako sam ja shvatio Nikodija i na sta sam se nadovezao jeste da bi Dangubica u perspektivi trebalo gurati na nizu poziciju od trenutne u Zvezdi i dati mu vise loptu, sa cim se apsolutno slazem. Jovic i Dangubic nisu ista kategorija. Jovicu je ovo vrh karijere, Dangubic u perspektivi moze otici i dve stepenice vise (prva, ozbiljan el igrac, druga, top el igrac ili mesto u nba). Na kraju, Dangubic je vec sad bolji od Jovica u svim elementima igre u napadu
pbg12345 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 @posrbica e, do kurca. Nadam se da se odnosi na odlazak na kraju sezone
Nemanja Posrbica Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Na to se odnosi. Već duže vremena mi se čini da Čović će proba da utopi sve što može na kraju sezone i da neće da čeka kraj pete godine da prodaje. Niko ne zna šta nas čeka sredinom 2016. godine.
pbg12345 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Kome uopste istice ugovor na kraju sezone? ako neko ima tabelu sa svim igracima bio bih zahvalan
Apollo Creed Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Niko ne zna šta nas čeka sredinom 2016. godine.
EmptyClip Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Kome uopste istice ugovor na kraju sezone? Боби, Лаза, Ђенка, Маркус. Лука, Јака и Цирбес по још једну.
Nemanja Posrbica Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 (edited) jun 2015. - Williams, Jenkins, Marjanović jun 2016. - Blažič, Mitrović, Zirbes jun 2017. - Kalinić, Dangubić, Tejić, Jović i Rebić Mislim da Laziću ističe na kraju sezone, ali nisam siguran. edit. Postoji neka priča da Boban ima +1 za narednu godinu, ali mi se čini da to nije tačno. Edited February 3, 2015 by Nemanja Posrbica
Blud Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Meni se cini da Zirbes moze da ispadne sasvim sasvim solidna zamena kad Bobi ode.
pbg12345 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Hvala i hvala Ne, bas dobra situacija, cenim da ce nam od ovih sto im isticu ugovori ove i sledece sezone, ostati najvise jedan pored cirbesa. bilo bi jako dobro da radonjic ostane i bar u tom smislu imamo kontinuitet
Ryan Franco Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 (edited) Plus, ovde su se više puta pisala očekivanja da će i Kalinić da ode ako nastavi ovako da igra. Edited February 3, 2015 by McCabe
Nemanja Posrbica Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Iskren da budem, mislim da niko neće ostati sem ovih što im ugovor ističe u junu 2017., manje Kalinić. Mislim da i Radonjiću ističe ugovor na kraju sezone.
Recommended Posts