Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

Posted

Lik zaista zaslužuje da mu se razvlači ime i prezime i zanimanje po forumima. Nisam sarkastičan, stvarno to mislim, mnogo je glup ispao :D

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa nije valjda glup što ne prepoznaje naslov pesme/izvođača? To se ne uči na ekonomskim fakultetima...

To što se kurči po twitteru jeste šabanizam, ali blagi do umereni.

Posted

Lik zaista zaslužuje da mu se razvlači ime i prezime i zanimanje po forumima. Nisam sarkastičan, stvarno to mislim, mnogo je glup ispao :D

Ma, nije sto je ispao glup nego cime se lik bavi.

Posted (edited)

Na to sam i mislio. A što se ekonomskog fakulteta tiče, ništa me ne čudi što se njega tiče.

Edited by theanswer
Posted

Жалбено веће Евролиге делимично је прихватило жалбу Црвене звезде на казну због инцидената у којима је у Истанбулу, пред утакмицу са Галатасарајом, убијен навијач црвено-белих Марко Ивковић.

Независни дисциплински судија санкционисао је тада београдски клуб са једном утакмицом играња пред празним трибинама и новчаном казном од 50.000 евра, да би трочлана независна комисија у среду донела одлуку да Звезди умањи казну, па ће црвено-бели у касу Евролиге уплатити 30.000 европских новчаница.

Posted

...па ће црвено-бели у касу Евролиге уплатити 30.000 европских новчаница.

Dozvoli, 30.001 €. Kako, zasto i cemu taj 1 dodatni €, verovatno ni njima samima nije jasno.

Posted

0 - 30 000              - kazne za lakse prekrsaje

30 001 - 280 000 -  kazne za teze prekrsaje

Posted

Da li ce tih 20K uplatiti porodici decka koji je nastradao? Jasno je rekao da hoce ako smanje kaznu...

Posted

Koliko se ja secam receno je da je od EL zatrazeno da se novac od kazni za ovu utkamicu uplati porodici, a da ukoliko to ne bude usvojeno, da ce prihod od ulaznica kupljenih za mec sa Kahom (gde su se prodavale ulaznice, a nije bio publike) biti uplacen porodici Marka Ivkovica. 

Koliko znam EL se jos nije izjasnila po pitanju novca koji ce uplatiti Zvezda i Galata (nakon ovih zalbi to je 130k, umesto 150k evra)... 

Posted

I treba. Nije pitanje kazne, već odgovornosti.

Posted

Bilo bi bruka da je drugacije. Veliki je Sasa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...