Moća Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Moram i ovde: Ima neko ko moze da snima tv program??? Treba mi neko da snima SOS sada cekam bice ukljucenje nekog lika koji je pricao kako je oKK Jagodina namestila sve utakmice ove sezone i kako igraci stavljaju pare na kladionicu. Molim vas da mi neko snimi to.
Кристофер Лумумбо Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Moram i ovde: Ima neko ko moze da snima tv program??? Treba mi neko da snima SOS sada cekam bice ukljucenje nekog lika koji je pricao kako je oKK Jagodina namestila sve utakmice ove sezone i kako igraci stavljaju pare na kladionicu. Molim vas da mi neko snimi to. cccc, sta vi radite...
MiddleClass Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Moram i ovde: Ima neko ko moze da snima tv program??? Treba mi neko da snima SOS sada cekam bice ukljucenje nekog lika koji je pricao kako je oKK Jagodina namestila sve utakmice ove sezone i kako igraci stavljaju pare na kladionicu. Molim vas da mi neko snimi to. To se radi u svim nižim ligama u svakom sportu kod nas.
Блок_64 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 (edited) Moram i ovde: Ima neko ko moze da snima tv program??? Treba mi neko da snima SOS sada cekam bice ukljucenje nekog lika koji je pricao kako je oKK Jagodina namestila sve utakmice ove sezone i kako igraci stavljaju pare na kladionicu. Molim vas da mi neko snimi to. Edited January 27, 2015 by Блок_64
ducca Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 To se radi u svim nižim ligama u svakom sportu kod nas.
MiddleClass Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Alba, Solnok pa Zalgiris. Sve tri doma. Lijepo bi bilo da dobijemo i ove dvije u EL.
Joe D Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 da li sam ja dobro shvatio da se protiv albe igra u pioniru?
harper lee Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 da li sam ja dobro shvatio da se protiv albe igra u pioniru? Dobro je, ostalo je jos samo neko da javi Kostunici i tu smo svi.
LeBron Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Kos @_MWill 8h8 hours ago ca$h out - tomorrow pic.twitter.com/2l6jt7exz0 0 replies3 retweets58 favorites Reply Retweet3 Favorite58 More Vladimir Vulic @vulicvladimir 4h4 hours ago #onokad se panter pohvali na Tviteru da stize plata!?!? #CasoviLjubavi #NismoIsti RT @_MWill ca$h out - tomorrow pic.twitter.com/uCIPycuc7Q 0 replies1 retweet9 favorites Reply Retweet1 Favorite9 More User Actions Following Kos@_MWill @vulicvladimir youre a clown as well Reply Retweet Favorite More Marcus stize i da sprda glupane po twitteru....
darkonet Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Moco ukljuci SOS kanal, evo ti ga Tegi, znam da si trazio danas
harper lee Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ovaj lik je izgleda profesor na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Da covek ne poveruje.
Recommended Posts