Heaviside Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Pa i napisala je nesportsku. Mislim, post je jasan da ne može biti jasniji, naročito za one koji su gledali utakmicu. To ajverson izhalucinirao "namernu" pa jedva dočekao da soli pamet.
theanswer Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 (edited) Pa i napisala je nesportsku. Mislim, post je jasan da ne može biti jasniji, naročito za one koji su gledali utakmicu. To ajverson izhalucinirao "namernu" pa jedva dočekao da soli pamet. Najnormalnije sam odgovorio, nije mi namera da nekom solim pamet. A napisao sam ono što ste i vi mislili samo na drugi način. Dakle, nema razloga da sudija kad neko namerno napravi faul svira nesportsku jer je namerni faul dozvoljen samo ne nesportski. Nisam dobro video situaciju sa Vitkovcem, ali mislio sam da je pitanje generalno i da se odnosi na situacije kad neko hoće namerno da napravi faul dal je nekad neki sudija svirao nesportsku. Edited January 26, 2015 by theanswer
renne Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 ta situacija je bila namerna nesportska, samo što nije suđena
MayDay Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Ma ja sam pitala zato što je delovalo dosta grubo i moj osećaj je da bi to bila nesportska da se desilo bilo kad pre poslednjih nekoliko minuta 4/4. Fenomenološki me zanima da li je neki sudija svirao nesportsku kada se time odlučuje rezultat.
dralle Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Pa bilo je u prvom poluvremenu tog istog Vitkovca na Marjanoviću kada ga je oborio na zemlju, ali nije sviran ni običan prekršaj.
theanswer Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Sigurno sam gledao par takvih utakmica, samo ne mogu metkom sad da se setim kolika je tačno bila razlika i ko je igrao, ali znam sigurno da je bilo takvih slučajeva.
nautilus Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Pa bilo je u prvom poluvremenu tog istog Vitkovca na Marjanoviću kada ga je oborio na zemlju, ali nije sviran ni običan prekršaj. sviran je faul za onu sjekiricu. slažem se, bila je nesportska, ali vitkovac je poznat kao grub i čvrst igrač, kao što je i raško katić prljav igrač. normalne stvari u basketu.
Delija67 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Za nas je dobro da je sudija svirao obican faul. Da je bila nesportska izgubili bismo.
Apollo Creed Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Y14enP239s4 A CG komentator kadar nevera
MiddleClass Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 CG komentator je zvezdas. :)Mada je lokal patriota i navijao je za Buducnost naravno...
levi Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Pravilo za nesportsku grešku ne može biti jednostavnije. Svaki start koji nije na loptu je nesportska, tokom cele utakmice
Блок_64 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 (edited) Kako me je nervirao majmun sa mikrofonom. Zbog njega mi najsladje :) Стварно тежак идиот.Срећа па му се Калина посро у живот. Edited January 26, 2015 by Блок_64
Recommended Posts