salerokada Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 (edited) Kakav smo mi to tim kada bez Jovića ne možemo ništa :( Mora Rebić da nas vadi. Edited January 19, 2015 by salerokada
EmptyClip Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Sta uradi Dangubic, jebo te lebac. :o То је Јакин улаз, извије се колко може и довати до пола метра од коша па положи. Овај крено, скочио и оооде до обруча. Фрик.
Moća Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Samo kad bi nekako sut mogao da utegne otiso bi u NBA za cas.
harper lee Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Kako se tim veceras obilato posrao po ovim retardima koji su jedva docekali prvi tezi poraz da raspale u medijima o tome kako se raspadamo as usual u ovo doba godine. Zao mi je samo sto je ceh morala da plati ova simpaticna ekipa Zadra. A taman lepo krenuse price o nezadovoljnom Vilijamsu, losoj atmosferi, pogubljenom timu i katastrofalnoj formi.
MiddleClass Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Kako se tim veceras obilato posrao po ovim retardima koji su jedva docekali prvi tezi poraz da raspale u medijima o tome kako se raspadamo as usual u ovo doba godine. Zao mi je samo sto je ceh morala da plati ova simpaticna ekipa Zadra. A taman lepo krenuse price o nezadovoljnom Vilijamsu, losoj atmosferi, pogubljenom timu i katastrofalnoj formi. I smijeni Radonjica. +1
palikaris Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Radonja je dobio bas lep aplauz kada je ulazio u halu.
Aleksandar88 Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Sto ne bi dobio, ja ne znam gde ste vi naleteli na tolike pozive da se Dejo smeni, jedino ako ne racunate retardirane yt i fb komentatore. Za sada je ispunio sve sto se od njega ocekivalo i malo preko toga, ako udje u finale ABA lige, mogu svi da mu pljunu pod prozor.
harper lee Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Ladno je vratio jebenog Jovica. Pa Radonjic je stvarno neverovatan Mislim da si ipak ti koji si neverovatan, u smislu da si neverovatno dosadan i zlonameran. Dzenkinsa je neko zakacio po oku, napravio je faul i izasao da mu lekar pogleda to oko. Posle vise nije bilo ni potrebe da se forsira kad je vec izasao, uz ovacije s tribina, u trenutku kad mu je momentum bio na najvisem nivou. Sto je, inace, odlicno za samopouzdanje.
harper lee Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Dje ga je Laki, da nije otisao da gleda Gorcila?
Dankan Ajdaho Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Dje ga je Laki, da nije otisao da gleda Gorcila? Evo me, stigoh s utakmice upravo. Izvrstan odgovor tima na loša izdanja. Jako mi se sviđa stav sa kojim smo ušli u meč. Zna li se što Vilijams nije igrao? Na zagrevanju nije delovalo da mu išta fali?
palikaris Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Sto ne bi dobio, ja ne znam gde ste vi naleteli na tolike pozive da se Dejo smeni, jedino ako ne racunate retardirane yt i fb komentatore. Za sada je ispunio sve sto se od njega ocekivalo i malo preko toga, ako udje u finale ABA lige, mogu svi da mu pljunu pod prozor. Bilo je i pacijenata koji su ga prozivali celu utakmicu, doduse samo nekoliko.
Recommended Posts