harper lee Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Bobi emvepeise za sve pare, igra za spice a da skoci u odbrani zabole ga patka.
Nemanja Posrbica Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Šutiramo loše, ali je očekivano protok lopte dobar. Morao bi Nemcu da da veće minute. Solidna odbrana u većem delu 2/4.
Calavera Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Mogao bi i Tejara jednom da pocne i zavrsi drugo poluvreme, utakmica je totalno nebitna a znacilo bi mu.
harper lee Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Mogao bi i Tejara jednom da pocne i zavrsi drugo poluvreme, utakmica je totalno nebitna a znacilo bi mu. Realno je izvlacenje Tejica u ovom trenutku neki sedamnaesti prioritet. Mora polako da se razigra i vrati u ritam nekoliko igraca, ovo je strasno na sta licimo.
Calavera Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Realno je izvlacenje Tejica u ovom trenutku neki sedamnaesti prioritet. Mora polako da se razigra i vrati u ritam nekoliko igraca, ovo je strasno na sta licimo. Javlja mi se da im to Radonjara obara formu ubijanjem na treninzima, ne treba ocekivati da izgledamo bog zna kako u ovom delu sezone.
FPLS Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Dva puta sude dangubi aut, oba puta ni blizu linije nije bio
clever bastard Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Stvarno mi nije jasna ovolika minutaza Jaki. Mogao je Djenka da uzme bar dio njegovih minuta i sta je s Lazicem? Cini mi se da nije ulazio jos od prve cetvrtine. Jel bila neka povreda koju nisam primjetio?
FPLS Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Nije ni meni jasna minutaza Blazica, pritom je Dzenkins bio sasvim pristojan, ovako se nikad nece vratiti u formu
Recommended Posts