Jump to content

KK Crvena zvezda 2014/15

Featured Replies

Bobi emvepeise za sve pare, igra za spice a da skoci u odbrani zabole ga patka. :lolol:

Šutiramo loše, ali je očekivano protok lopte dobar. Morao bi Nemcu da da veće minute. Solidna odbrana u većem delu 2/4.

Mogao bi i Tejara jednom da pocne i zavrsi drugo poluvreme, utakmica je totalno nebitna a znacilo bi mu.

Mogao bi i Tejara jednom da pocne i zavrsi drugo poluvreme, utakmica je totalno nebitna a znacilo bi mu.

Realno je izvlacenje Tejica u ovom trenutku neki sedamnaesti prioritet. Mora polako da se razigra i vrati u ritam nekoliko igraca, ovo je strasno na sta licimo.

Plus hiljadu.

Kakva akcija Mitrovic, Vilijams Kalina :Hail:

Realno je izvlacenje Tejica u ovom trenutku neki sedamnaesti prioritet. Mora polako da se razigra i vrati u ritam nekoliko igraca, ovo je strasno na sta licimo.

Javlja mi se da im to Radonjara obara formu ubijanjem na treninzima, ne treba ocekivati da izgledamo bog zna kako u ovom delu sezone.

Kalinic nam je najbolji igrac trenutno

Kalinic objasnio, ubedljivo najbolji.

Dva puta sude dangubi aut, oba puta ni blizu linije nije bio

blažić je ponekad glup ko tri kurca.

Stvarno mi nije jasna ovolika minutaza Jaki. Mogao je Djenka da uzme bar dio njegovih minuta i sta je s Lazicem? Cini mi se da nije ulazio jos od prve cetvrtine. Jel bila neka povreda koju nisam primjetio?

Nije ni meni jasna minutaza Blazica, pritom je Dzenkins bio sasvim pristojan, ovako se nikad nece vratiti u formu

drama na kraju

Jel dobismo :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout