Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

Posted

Bobi emvepeise za sve pare, igra za spice a da skoci u odbrani zabole ga patka. :lolol:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Šutiramo loše, ali je očekivano protok lopte dobar. Morao bi Nemcu da da veće minute. Solidna odbrana u većem delu 2/4.

Posted

Mogao bi i Tejara jednom da pocne i zavrsi drugo poluvreme, utakmica je totalno nebitna a znacilo bi mu.

Posted

Mogao bi i Tejara jednom da pocne i zavrsi drugo poluvreme, utakmica je totalno nebitna a znacilo bi mu.

Realno je izvlacenje Tejica u ovom trenutku neki sedamnaesti prioritet. Mora polako da se razigra i vrati u ritam nekoliko igraca, ovo je strasno na sta licimo.

Posted

Kakva akcija Mitrovic, Vilijams Kalina :Hail:

Posted

Realno je izvlacenje Tejica u ovom trenutku neki sedamnaesti prioritet. Mora polako da se razigra i vrati u ritam nekoliko igraca, ovo je strasno na sta licimo.

Javlja mi se da im to Radonjara obara formu ubijanjem na treninzima, ne treba ocekivati da izgledamo bog zna kako u ovom delu sezone.

Posted

Dva puta sude dangubi aut, oba puta ni blizu linije nije bio

Posted

blažić je ponekad glup ko tri kurca.

Posted

Stvarno mi nije jasna ovolika minutaza Jaki. Mogao je Djenka da uzme bar dio njegovih minuta i sta je s Lazicem? Cini mi se da nije ulazio jos od prve cetvrtine. Jel bila neka povreda koju nisam primjetio?

Posted

Nije ni meni jasna minutaza Blazica, pritom je Dzenkins bio sasvim pristojan, ovako se nikad nece vratiti u formu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...