Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Olimpiju i da pustimo pitanje dal bi dobili :lolol:

Pitanje je dal ce Grobari u direktnim duelima osigurati to 4. mesto, ako ne izmisle jos neko pojacanje koje igra za ljubav i kikiriki, prilicno sumnjam.

Pa da...mislim da smo umorni :D A valja se sačuvati i za sljedeću sezonu što se tie obaranja rekorda ;)

Posted

Retko gospodska ekipa je ova Zvezda, ali se kod pristalica to malo teze prima ocigledno. Njima bi ipak bolje bilo da jajare i kalkulisu.

Posted

Ako ne razumijete zezanciju, onda to slobodno nastavite da zovete jajarenjem i kalkulisanjem.

Posted

Ako ne razumijete zezanciju, onda to slobodno nastavite da zovete jajarenjem i kalkulisanjem.

Otprilike.

Posted

Kvota na Real 1.30, na Zvezdu 3.60

Value bet ako se to tako zove.

Imam neki dobar predosecaj glede te utakmice. Samo da konacno prodje ova novogodisnja smaracina, i dodje taj drugi januar. Mislim da u svojoj sportskoj karijeri™ nisam tako zeljno iscekivao neku utakmicu.

Posted

Kvota na Real 1.30, na Zvezdu 3.60

Sad, u beogradu?! Kladicu se posle sto godina.

Posted

ok drugari. poz svima, vracam se kad udjemo u final 8. nisam u stanju da se zadrzim samo na kosarci, a to je jedino u cemu na forumu stvarno uzivam. vidimo se za par meseci da zajedno slavimo i rugamo se grobarima.

Posted

Sad, u beogradu?! Kladicu se posle sto godina.

na koga?

Posted

Jebse Ikare, taman ste podigli nivo rasprave na normalu i sad hoćeš da ideš. :mad:

Posted

Jebse Ikare, taman ste podigli nivo rasprave na normalu i sad hoćeš da ideš. :mad:

nivo rasprave se sasvim izvesno nije podigao mojom zaslugom :) tako da je steta prilicno limitirana.
Posted

Jeste, jeste, podigao se. Kad o bilo čemu pišu ljudi koji znaju, patkometri se smire....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...