Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

Posted

Pa naravno. Radi se na pravi nacin i izvlaci se maksimum kroz ovakve i slicne ideje i akcije. Mislim, nije to nista spektakularno, bilo ko sa iole iskustva i znanja moze to da osmisljava i sprovodi. Ali nisu svi klubovi svesni toga.

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa naravno. Radi se na pravi nacin i izvlaci se maksimum kroz ovakve i slicne ideje i akcije. Mislim, nije to nista spektakularno, bilo ko sa iole iskustva i znanja moze to da osmisljava i sprovodi. Ali nisu svi klubovi svesni toga.

Samo 7 utakmica u top 16 vredi ove pare. Dobijamo prakticno na poklon ostatak ABA lige, play off, i celu pasteta ligu.

Posted

Pa da. Zbog toga ce mnogi i koji mozda nisu planirali komplet kupiti sad. Klubu je to sigurna kinta i odmah cist novac. A i garancija punijeg Pionira u nastavku sezone.

Posted (edited)

to skupljaju pare sad i odmah da bi platili dubljevica ercega

Edited by pbg12345
Posted

samo sto na ovaj nacin mogu prodati samo 3 hiljade karata. ako se to razgrabi, i dalje bi trebalo prodavati pakete za top 16.

Posted

Samo 7 utakmica u top 16 vredi ove pare. Dobijamo prakticno na poklon ostatak ABA lige, play off, i celu pasteta ligu.

Da, ocigledno su shvatili da nikakav mamac nece napuniti Pionir u ABA ligi i sad prakticno karte za to takmicenje ustupaju dzabe da bi makar u Evroligi Arena bila puna. Dopada mi se sto ova uprava Zvezde ocigledno nema iluzija kad je Zvezdina publika u pitanju. Doduse, nisu ni smeli da imaju iluzija zato sto su se zaleteli na Arenu u prvoj fazi Evrolige i morali su da nadju nacin da je napune.

Posted

Danguba mora od Lepog Laze da nauci da probija blokove. Uvek zapne.

Posted

Sve mi se u ovoj utakmici dopada do sada, osim sudija. Koliko samo sviranja nekih tiki-tak faulova, bez ikakvog osećaja. Ponekad mislim da oni ne vole baš previše sport kojim se bave.

Posted

Nije vise ni zanimljivo koliko smo iznad ove lige.

Posted

Sve mi se u ovoj utakmici dopada do sada, osim sudija. Koliko samo sviranja nekih tiki-tak faulova, bez ikakvog osećaja. Ponekad mislim da oni ne vole baš previše sport kojim se bave.

au jbt, ja mislio pocinje u 21h. moze kratak opis dosadasnjeg toka?

Posted

Jovic i Cirbes odlicni. Svabo ima mekanu ruku.

Posted

opuštencija, u odbrani lelemudimo, u napadu trpamo pošto ovi ne brane ništa.

Posted

Nije vise ni zanimljivo koliko smo iznad ove lige.

nije bas ni mzt reprezent za ovu ligu, koliko god slaba bila.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...