katamaran Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 (edited) Rusi kucu sutra. Uz sve rizike koje nosi nastavak druzenja sa Galtom biram njih. Bilo bi lepo kad bi nasu tamo odradjivali kaznu. Edited December 18, 2014 by katamaran
ducca Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Oly je stvarno jajarska ekipa, s kakvom su samo kurcoboljom odigrali vcrs, posebno zavrsnicu. Jbt samo protiv nas su bili motivisani. U svakom slucaju ne bih se zakleo sta je bolja opcija, tj manje losa. Od Olyja 2 gotovo zagarantovana poraza, Galata realno opet da bude po jedna pobeda kod kuce al prejebene ce biti tenzije, ne znam kako ce to i ovde proci a kamo li tamo...
nautilus Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 kakvi crni mrtvi, ne lupajte svašta. igraće se pred 1000 žandara, sa nenormalnim pretresima.
katamaran Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 (edited) I bez gostujucih navijaca. Sreca u nesreci je to sto u Arenu tesko moze da uleti dron ali ne bi me iznenadilo pojavljivanje automobilcica na daljinski koji vuce zastavu velike Albanije. Bice zanimljivo sta ce biti sa Vucicevom kaznom za Atamana. Mozda i od njega dodje savet da se ne zapinje previse protiv Kuce da ga ne bi doveli u neprijatan polozaj. Edited December 18, 2014 by katamaran
Nemanja Posrbica Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 kakvi crni mrtvi, ne lupajte svašta. igraće se pred 1000 žandara, sa nenormalnim pretresima. Igraće se i pred više. I dalje sam za pobedu i grupu E.
Jozef K. Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Kakva dilema. Nema dobrog rešenja. Verovatno gubimo sutra. Bolje dva poraza od Olija, nego ponovo GS. Iduće godine napadamo top 8. Idemo korak po korak ;-)
Milogled Bluff Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Ne znam sto se toliko plasite olimpijakosa. Jesu jaki i tvrdi, ali tesko je 4 puta zaredom pobediti bilo koga, a kamoli ekipu od koje si bolji za svega nekoliko poena. Pa jebote, mi smo prosle sezone onako iskasapljeni povredama uspeli da protiv CSKA iscupamo jednu pobedu iz 4 utakmice. Navijaci su druga prica, ali mislim da se njihova uloga precenjuje.
MiddleClass Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Bolje grupa E sa dva Spanca i Galatom. Kakav crni Oli i CSKA ne sprdajte se...
Have_Fun Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Real gazi EfesDakle, grupa E: Real, Panatinaikos, Galata, ArmaniRight?
MiddleClass Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Real gazi Efes Dakle, grupa E: Real, Panatinaikos, Galata, Armani Right? Ne mogu Pao i Armani kad je Pao treci, a Armani 4. Umjesto Armanija ti je Barsa.
Have_Fun Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 da da, my bad.. armani ide u onu tamo grupu
Ros Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 gledam darkov trening na youtube... on bi jeo zivu decu u nba, a ne po evropi
fandorin Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 jako je bitno sta je vlada kuzmanovic rekao pre 20 godina. jos treba da se saseremo odstra sto je buducnost dovela bolje izreklamiranog branka lazica kao pojacanje, a ovamo igramo barabar sa najboljim timovima evrope. saberi se. Ako se ne varam, od Vlade Kuzmanovića do danas Zvezda je u Podgorici dobila jednu utakmicu. Takođe, prošle godine smo igrali barabar sa najboljim timovima Evrope pa čak i sa budućim šampionom, pa nas je u utakmici sezone oprala grupa građana u sred prestonice. Poenta priče jeste da lagodnu poziciju koju imamo kao trenutno vodeća ekipa ne treba glupo straćiti i eventualne odlučujuće mečeve igrati na vrućem gostujućem parketu, na kome pobeđujemo jednom u 20 godina, protiv vrlo solidne ekipe. E sad, šta je u ovom pisaniju toliko nesuvislo da bih morao da se presabiram?
fandorin Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Pride je Buducnost iz tog perioda bila najjaca ekipa u regionu, bez trunke konkurencije. Aha. Partizan je išao na f4, Zvezda igrala finale Kupa Koraća, a za Budućnost igrali, pored Šćepanovića koji je zasluživao svaki repekt, Gašo Pajović, Vukčević, Marko Ivanović, Steva Peković pa i takvi asovi kao što su Saša Radunović, Ćeranić i evropski šampion Vlada Dragutinović.
Recommended Posts