Ryan Franco Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 (edited) Ima li nekih insajderskih tračeva? Ovo je potpuno suludo. Nemoguće da je neko osmislio ovakav trol. Možda je Čović uspeo da ubedi Bartomeua da je ovaj lud. Možda je Bartomeu u fazonu, praviću se šašav al kad vam budem šuknuo... U svakom slučaju, dobro je. Očekivao sam da nas napenale za primer. Edited December 12, 2014 by McCabe
Кристофер Лумумбо Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Nema, jedino sto je novinar napisao izvinjenje ali i dalje stoji iza svoje price.
Timmy Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Bice vam zanimljiva grupa u top16, uz realnu pretpostavku da dobijete Kucu. Real, Uniks/Zalgiris, Makabi, Unikaha/Alba, Barca, Pao, Neptunas. Mozete da se borite za 3-4 mesto.
Ivo Petović Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Ima li nekih insajderskih tračeva? Ovo je potpuno suludo. Nemoguće da je neko osmislio ovakav trol. Možda je Čović uspeo da ubedi Bartomeua da je ovaj lud. Možda je Bartomeu u fazonu, praviću se šašav al kad vam budem šuknuo... U svakom slučaju, dobro je. Očekivao sam da nas napenale za primer. Ne znam šta je, ali mene ovi demanti uopšte nisu ubedili da zvanja nije ni bilo.
Timmi Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 naravno da je bilo, nego je i jednoj i drugoj strani mnogo lakse da se sad prave ludi, a samo jedan italijanski novinar malo najebe.
nautilus Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Erceg ako Galata ne prodje dalje. :D Ali to je baš trač.
ljakse Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 ja sam zapalio svog ercega, što i vama preporučujem
LeBron Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 I love this team. ^_^ Kako je uopšte došlo do ideje da Zvezdini košarkaši budu gosti iStyle prodavnice objasnio nam je Čarls Dženkins: - Markus Vilijams i ja smo u utorak došli sa namerom da kupimo nove slušalice. Kada smo ušli u ovu prodavnicu menadžer nas je prepoznao i predložio da budemo njihovi gosti, a da će nam oni za uzvrat pokloniti slušalice. Želeli su da nas na neki način nagrade za odlične partije koje pružamo ove sezone. Malo je reći da smo bili oduševljeni i zato smo danas ovde – rekao je Dženkins.
harper lee Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Nesto mi pade na pamet, mi imamo u timu coveka koji ima iskustvo sa osvajanjem Evrolige.
Ivo Petović Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Borko Radović izgleda isto kao i pre 15 godina. Uvoštio se.
Recommended Posts