Hamlet Strašni Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Прича о иступању из евролиге пребачена на посебан топик
harper lee Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Jbt, koliko histerisete. Jebi ga, ceh je otprilike godisnja plata Kalinica, pa ti vidi. Uvek sam prvi kad se treba posrati po Dilejama i tome koliko oni kostaju klub ali ovo je realno sramotna odluka.
Aleksandar88 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Jebi ga, ceh je otprilike godisnja plata Kalinica, pa ti vidi. Uvek sam prvi kad se treba posrati po Dilejama i tome koliko oni kostaju klub ali ovo je realno sramotna odluka. Nismo mi sirotinja da placamo Kalinu kao sto su doolovci placali Lovrenja. To je mesecni Kalinicev bonus za dobar procenat slobodnih bacanja.
ducca Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 (edited) Ode pojacanje na cetvorci u 3 lepe Edited December 9, 2014 by ducca
EmptyClip Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Да бацим једну могућност иако је можда тајминг лош - можда после овога крене бојкот и ЕЛ.
Cane Vukic Prebranac Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Možda je kazna za neki minuli rad na domaćem terenu, gađanje sudija i protivničkih igrača kod tunela, itd.? Inače ne znam čemu obrazloženje od 35 strana. Aко се не ради о овоме, онда је ова казна кретенизам какав одавно нисам чуо.
theanswer Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Aко се не ради о овоме, онда је ова казна кретенизам какав одавно нисам чуо. Ne radi se o tome. Piše u onom saopštenju da se kazna odnosi na ovu utakmicu
Cane Vukic Prebranac Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 онда је ова казна кретенизам какав одавно нисам чуо.
darkonet Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Pa da se odnosi kazna na neku utakmicu u Areni koju smo do sada igrali (galata, valensija, oly I neptunas) valjda bi nam je odredili odmah posle ovih utakmica ukoliko se nesto zagovnalo? Ovo je cisto siljenje patke Turkish Euroleague, sramno I glupo...
Блок_64 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 (edited) Po meni je besmislena kazna i za Galatasaraj, o Zvezdi da ne pričamo. U hali nije bilo nekih većih incidenata. UEFA ima praksu da ne kažnjava za nešto što se desi van stadiona, što je po meni bolja varijanta jer ako dve grupe huligana hoće da se potuku one će se potući na nekoj livadi ko zna gde. Jedini je problem što se ovo desilo blizu hale, to jeste jedan od presedana da neko bude ubijen baš blizu hale. Тачно.Још су навијачи галатасараја излазили из хале да се бију са овим нашим навијачима и враћали се у халу. Edited December 9, 2014 by Блок_64
John Coltrane Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Ne radi se o tome. Piše u onom saopštenju da se kazna odnosi na ovu utakmicu Moze neki link do saopstenja? Sent from my iPhone using Tapatalk
theanswer Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Moze neki link do saopstenja? Sent from my iPhone using Tapatalk http://www.euroleague.net/news/i/147022/180
Hamlet Strašni Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Za ovo smo kaženjeni: e) Aggressions by the public on the officiating crew, players, coaches, team followers, executives and other sports authorities before, during and/or after a game, within the arena or in the immediate surroundings. ... g) Failure to adopt all necessary preventive measures to avoid disturbances, before, during or after a game, or any situation including overcapacity that endangers the well-being of the attendees, including the lack of or insufficient security forces Evo ceo pravilnik,disciplinski pravilnik počinje od strane 451 or passiveness of the security personnel in the arena.
Blud Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 (edited) edit - reagovao na ovaj prvi, pogresni post Edited December 10, 2014 by Blud
Recommended Posts