SleeperSleep Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 nadrkaniji nego ikad, znaci trenirao si dok si bio u odsustvu. :Dnemas ti pojma, mladozenja.
Mil@n Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Samo jedno: pored neverovatnog basketa koji igramo, posebna je draž što su ti igrači sa ljudske strane sve car do cara. Biće mi neopisivo žao kada ode bilo koji od njih, apsolutno bilo koji. Ovo je barem po "hemiji" i psihologiji i pristupu igrača skoro pa savršen tim. Inače da kažem ikaru da je sisa što se vratio. Šalim se :D
Joe D Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Zanima me kako ce Radonja hendlovati povratak Jovica, jer ovo pomeranje Jenkinsa na zamenu na kecu je ocigledno podiglo kvalitet nase igre.
Nikodije Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 A mene zanima da li cemo sada dovesti pojacanje na 4/5. Ok, prva asocijacija na to je da nam pojacanje ne treba, da igramo dobro, tim koji dobija ne menja se, pokvarila bi se hemija i slicno. Medjutim, smrznem se kad pomislim koliko nas utakmica ceka do kraja sezone - 14 utakmica top 16, 16 utakmica regularnog dela ABA + plej of od nekih 8-10 utakmica, zatim domaca liga sa plej ofom, a tu ce se udenuti i Radivoj Korac sa svoje tri utakmice. Preko 60 tekmi u narednih 6 meseci, toliko nece odigrati niko u Evropi sem nas. Raspasce se Bobi i Luka, strah me. Cirbes je malo igrao, Tejic simbolicno, ocekivano je da ce njihova minutaza porasti u narednom periodu, ali svejedno imam utisak da bi ipak trebalo razmisliti o jos jednom igracu s obzirom na NBA ritam koji nas ocekuje, a nikako ne zelim da vidim neku tesku povredu usled preopterecenja.
Timmy Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Samo jedno: pored neverovatnog basketa koji igramo, posebna je draž što su ti igrači sa ljudske strane sve car do cara. Biće mi neopisivo žao kada ode bilo koji od njih, apsolutno bilo koji. Ovo je barem po "hemiji" i psihologiji i pristupu igrača skoro pa savršen tim. Inače da kažem ikaru da je sisa što se vratio. Šalim se :D Igraci jesu carevi, ali hemija ce se videti kad krenu i neki porazi. Lako je sad da sve funkcionise :)
fandorin Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 kakva qrac misterija, decko je glup ko top. nikad bolje nismo igrali, a vi raspravljate o tadiji jebenom dragicevicu. Molim lepo, to je bilo 3 sata pre meča. Momci fino odigrali sinoć, nego onaj Šljivančanin, Vesin mali, imao dečko ruku ko pamuk a sad ga nigde nema.
Joe D Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Igraci jesu carevi, ali hemija ce se videti kad krenu i neki porazi. Lako je sad da sve funkcionise :) veciti optimista
Timmy Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 @nikodije, nisam siguran kako se igra domaca liga, mislim da ce biti dosta skraćena u odnosu na prethodne godine. Al to ne menja cinjenicu da vam predstoji milion meceva.
Timmy Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 veciti optimista Hoces da kazes da cete celu sezonu igrati na ovom nivou, sa jednim porazom mesecno? I ja optimista :O
EmptyClip Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Па у праву је Тими. Штостиче појачања... Cirbes je malo igrao, Tejic simbolicno Ово се прилагоди и ето, не треба никог доводити.
Nikodije Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 @nikodije, nisam siguran kako se igra domaca liga, mislim da ce biti dosta skraćena u odnosu na prethodne godine. Al to ne menja cinjenicu da vam predstoji milion meceva. Odakle ti to? Daj bobe da je tako, taj besmisao svakako treba skratiti.
Timmy Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Nema teoretski kad da se igra cela liga. Jedino da traje do jula. A nece.
Joe D Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 (edited) Hoces da kazes da cete celu sezonu igrati na ovom nivou, sa jednim porazom mesecno? I ja optimista :o Necu da kazem, plasirali smo se u 16 i tu cemo imati po neki poraz vise. sto se aba lige tice, tu smo ionako igrali svoju losiju kosarku, i forma nema veze sa brojem pobeda koliko dramatican gap u kvalitetu u odnosu na ostatak lige. Ako tu doguramo do 3 poraza, bicu veoma iznenadjen. I ja optimista nisam bio nikad, ali ovaj zvezdin tim je next level shit i to ne moze da se ne primeti. i da, jebo domacu ligu. Edited December 6, 2014 by Joe D
Recommended Posts