Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

Posted

stvarno jbt, je li ovo najbolja naša igra ikad? mislim, da ne idemo do moke i praje... ja pamtim od plej ofa 1994. nikad nismo igrali dobro u kontinuitetu. uvek je neššto škripalo i štucalo. rekao bih da je ovo vrhunac. 

neverovatno šta se dešava. zvezda igra odlično. napokon ito da vidim. :)

mnogo sam radostan!

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sto je najbolje, trebalo je u sestom...

Fantazija 1

Posted

stvarno jbt, je li ovo najbolja naša igra ikad? mislim, da ne idemo do moke i praje... ja pamtim od plej ofa 1994. nikad nismo igrali dobro u kontinuitetu. uvek je neššto škripalo i štucalo. rekao bih da je ovo vrhunac. 

neverovatno šta se dešava. zvezda igra odlično. napokon ito da vidim. :)

mnogo sam radostan!

Bilo je sjajnih utakmica, ali u kontinuitetu ovako jebačku košarku nikad nismo igrali.

Mora se odati priznanje Radonjiću. Minimalan broj gluposti pravimo i imam utisak da ih pravimo sve manje (npr. nadam se da će Lazić sledeći put podići glavu sa parketa i videti kontru 2 na 0 u sličnoj situaciji). I maksimizirao je Bobija, kao što niko pre njega nije uspeo. Svi smo bili skeptični kad je potpisao - loša kolena, spor, moraćemo da igramo zonu, bla bla...a ono Bobi apsolutno dominantan na EL nivou, da je došlo dotle da španski reporter svakog sagovornika pita o Bobiju. :)

Posted

svratio samo da kazem da igramo do jaja i da cemo jebati sve i u drugoj rundi. posle sta bude.

bobi bog, kalina bog, radonja alah.

ikare care, jako mi je drago sto si napisao nesto, ti i Ivo Petovic ste stari veterani foruma, i odlicni poznavaoci kosarke.

Posted

Pozdrav za Ikara i od mene. Nadam se da će nastaviti sa pisanjem kao što se nadam da će i Zvezda nastaviti sa ovim ludilom. 

Posted

kljucni element je dubina prez presedana u nasoj kosarci i cinjenica da imamo puno igraca koji mogu da brane 3 pozicije. plus sto je mitrovic odlucan dodavac za svoju poziciju, to nam daje resenja u pozicionom napadu koja dosad nismo imali - veceras je to prelomilo utakmicu, uz odluku da izvuce vilijamsa koji ne bio uzasan, i pored 5 trojki.

ubr, vilijams je fizicki mnogo pao i to vidim kao jedini ozbiljan problem u ovom trenutku.

Posted

ikare care, jako mi je drago sto si napisao nesto, ti i Ivo Petovic ste stari veterani foruma, i odlicni poznavaoci kosarke.

-1

Posted

Bilo je sjajnih utakmica, ali u kontinuitetu ovako jebačku košarku nikad nismo igrali.

Mora se odati priznanje Radonjiću. Minimalan broj gluposti pravimo i imam utisak da ih pravimo sve manje (npr. nadam se da će Lazić sledeći put podići glavu sa parketa i videti kontru 2 na 0 u sličnoj situaciji). I maksimizirao je Bobija, kao što niko pre njega nije uspeo. Svi smo bili skeptični kad je potpisao - loša kolena, spor, moraćemo da igramo zonu, bla bla...a ono Bobi apsolutno dominantan na EL nivou, da je došlo dotle da španski reporter svakog sagovornika pita o Bobiju. :)

Možda smo nekada igrali nešto lepše i lepršavije za oko, ali nikada nismo imali takvu čvrstinu.

Sada dolazimo do situacije da možemo da imamo i par žutih minuta u napadu, a da nas to neće koštati meča.

Posted

ljubomora.

dje si ikare, puska te ubila!

Posted

dje si ikare, puska te ubila!

pusti sad intimizaciju, ofirao si se.
Posted

pusti sad intimizaciju, ofirao si se.

nadrkaniji nego ikad, znaci trenirao si dok si bio u odsustvu. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...