Nikodije Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Laka ti crna zemlja i spokoj napacenoj dusi i telu.
Milosh76 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 (edited) Slava mu. :( Edited December 3, 2014 by Milosh76
nemoderisani Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Sad sam video vest. Tuga. Počivaj u miru Aco.
harper lee Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Kad se Jovic vraca? Jovic jos od proslog utorka trenira normalno ali se ne zuri s njim, pretpostavljam zato sto je Dzenkins proradio i zato sto moze da se desi da vec nakon ovog kola Evrolige zavrsimo veci deo posla pa Vilijamsu vrtoglavo padne minutaza u korist Jovica. Bice sa ekipom u Valensiji ali sumnjam da ce ga skidati za mec.
pbg12345 Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Jovic jos od proslog utorka trenira normalno ali se ne zuri s njim, pretpostavljam zato sto je Dzenkins proradio i zato sto moze da se desi da vec nakon ovog kola Evrolige zavrsimo veci deo posla pa Vilijamsu vrtoglavo padne minutaza u korist Jovica dzenkinsa. Bice sa ekipom u Valensiji ali sumnjam da ce ga skidati za mec. ili bi bar ja voleo da tako bude
dacha od bosne Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Malo brojki, statistike... NOVEMBARSKI PRESEK
nautilus Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 dačo, imaš li ti podatke o platama zvezdinih igrača?
dacha od bosne Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 dačo, imaš li ti podatke o platama zvezdinih igrača? Mogu se raspitati, ali teško da neko to zna sa sigurnošću, sem naravno ljudi u klubu (a ti će baš teško nekome to da kažu).
nautilus Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Ma nema potrebe, čisto me zainteresiralo pa rekoh da se raspitam. Podaci do kojih sam došao na netu nisu nešto pouzdani. Hvala!!!
Recommended Posts