harper lee Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 (edited) Апсолутно. Ал овде се говори о конкретним стварима као што су ваљање карата. Наводно Делије имају амин од клуба да ваљају карте за Евролигу и КЛС, ал немају за АБА па ту лигу бојкотују. Jos jednom, da ne prodje ovo podmetanje - Dileje nemaju zarade od valjanja karata kao sto imaju njihova crno-bela braca po kriminalu i nitkovluku. Kad budu svecano objavili kraj bojkota zato sto je "klub shvatio njihovu poziciju" to ce izmedju ostalog znaciti i da su upravo napredovali u oblasti ticketing-a. Razlog zasto jos uvek bojkotuju je to sto im nije ponudjeno dovoljno da odustanu od principa, a Covicu bas ne mogu da ulaze u kancelariju i zavitlavaju pepeljare u zid kao sto su radili mucenom Dan Tani. Edited December 2, 2014 by harper
EmptyClip Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Kaко објашњаваш бојкот само једног од 4 такимичења која играмо?
harper lee Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Kaко објашњаваш бојкот само једног од 4 такимичења која играмо? Ne trudim se da uopste objasnjavam bilo sta, ideja da klub u bilo kojem takmicenju bojkotuju njegovi navodni navijaci zbog nekakvih svojih razloga koji nemaju veze sa klubom je sama po sebi dovoljno bizarna. Pri cemu se radi o ubedljivo najbitnijem od sva ta cetiri takmicenja. Nemoj pogresno da me shvatis, ja bih najradije da vi bojkotujete sva takmicenja a da klub ima dovoljno para i dovoljnu posetu da moze da opstane na evroligaskom nivou. To bi bio idealan scenario. Zvezdi trebaju njeni navijaci na tribinama, ne navijaci Olimpijakosa.
EmptyClip Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 А и мене си сврстао међу њих? Па лепо. po starom obicaju kad krenu da ti izmicu argumenti prelazis na ovaj nivo gde procenjujes licnost drugog forumasa, nacin razmisljanja i slicno
harper lee Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 А и мене си сврстао међу њих? Па лепо. Pa, sta ocekujes kad govoris u njihovo ime?
harper lee Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Па шта си онда мислио? Да ови наши бојкотују јер морају да плате пуну цену за сезонску? A i da ilustrujem ako je nekome promaklo.
harper lee Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 A sad nesto dijametralno suprotno od Dileja. Djenkara the King of the Family Concept Čarls je potom pričao i o idolima: - Nisam imao nekog košarkaškog uzora, ako na to mislite. Ali mogu da vam kažem pored kakvih ljudi volim da budem, kakvim ljudima se divim i sa kakvim mocima volim da se družim. Najbolji primer za to je možda Nikola Rebić – iznenadio je sve prisutne Dženkins ovom izjavom a onda sve pojasnio: - To je mlad momak koji malo igra, retko dobija šansu, a kao jedan od najmlađih nosi torbe i vodi računa o dresovima... On se nikada i ni na šta ne žali. Nikada ne kasni trening i uvek daje 110 svojih mogućnosti. Maksimalno je posvećen i vrlo pozitivan. Volim da budem pored takvih ljudi. Prošle sezone je praktično presedo pedesetak utakmica, ali kada je dobio šansu u prvom kolu Super lige ubacio je 15 poena. Mislim da niste svesni koliko je to teško, a on je to uspeo. E, zbog svega toga ga mnogo cenim i volim da budem u njegovom društvu.
Блок_64 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Bloče, gdje se mogu naći podaci o našem budžetu i platama igrača? Interesuje me. Jedini podatak na koji sam naišao je da nam je budžet 3.5-4 miliona što se uklapa u neku moju računicu, a i djeluje realno sa stanovišta prihoda. Био је извештај на сајту клуба.Дали је још тамо не знам,мислим дасмо харпер и ја причали на ту тему на неком другом форуму.
Блок_64 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Sa malim zakasnjenjem, cestitke za ocekivanu pobedu u derbiju. Malo ste se pogubili u 4/4, desavale su vam se crne rupe ove sezone, ali ste jaki kao crna zemlja. I igrate nikad lepsi i atletskiji basket. Tranzicija vam je u prvih 5 u EL. Ја се захвљаљујем у име свих.
Dankan Ajdaho Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Šansa u petak nam je veća nego u zadnjem kolu. Ako budemo igrali svoju igru dobićemo. BTW, Radonja je timsku odbranu podigao na nivo za koji sam mislio da je za njega mislena imenica. Čak i napad više nije statičan kao prošle godine. Svaka čast.
Recommended Posts