dragance Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Neg, šta je rezultovalo da grobari viču jednom Đorđeviću pičko ćelava, kada je gostovao sa Barsom Partizanu? Zvezda Partizan mržnja sigurno nije. :) Hehe, u stvari jeste :)
darkonet Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Valjda im je utrpao 40 pts na toj utakmici
Кристофер Лумумбо Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 sukob medju zvezdasima mihailo uvalin @MihailoUvalin · 15h 15 hours agoMislim da svi treba da saznaju da se iza tweeterasa flekicamara krije Mirko Pavlovic....smesan je koliko je jadan
levi Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 mihailo uvalin @MihailoUvalin 2 times in the road best Coach of #PLK league Jel to neki twitter ingliš?
Ryan Franco Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 (edited) . Edited November 20, 2014 by McCabe
katamaran Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Coki maznuo klinca Dujanu Јуниори Звезде у наставку сезоне биће још јачи с обзиром да је у тим стигао веома талентовани Немања Капетановић. Рођен је 3. фебруара 1997. године, висок је 195 центиметара, игра на позицији бека, а у Црвену звезду је прешао из Партизана. О потенцијалу Капетановића сведочи податак да је учествовао у репрезентативним акцијама, а овог лета био је на ширем списку јуниорске селекције која на ЕП у Турској освојила сребрну медаљу.
Joe D Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 О потенцијалу Капетановића сведочи податак да је учествовао у репрезентативним акцијама, а овог лета био је на ширем списку јуниорске селекције која на ЕП у Турској освојила сребрну медаљу. jako izvlacenje zakljucka o potencijalu.
EmptyClip Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Шта ти ваши кажу о Глишићу? Што га нема? Наводно светски таленат, ја се надао да ће да игра ове године, поготово јер сте на 4 после Гагуле танки. Може и на вашој теми.
theanswer Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Шта ти ваши кажу о Глишићу? Што га нема? Наводно светски таленат, ја се надао да ће да игра ове године, поготово јер сте на 4 после Гагуле танки. Може и на вашој теми. To ti mogu reći i ja. Nema telo da igra na nivou seniorske košarke još uvek.
katamaran Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Bobi vodeci igrac po indeksu dosadasnjeg dela EL i drugi skakac. Vilijams cetvrti asistent
Joe D Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Шта ти ваши кажу о Глишићу? Што га нема? Наводно светски таленат, ја се надао да ће да игра ове године, поготово јер сте на 4 после Гагуле танки. Може и на вашој теми. da je svetski talenat - nije. i da jeste, ima 16 godina.
Recommended Posts