Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

Posted

3 za 3  ^_^

Bojim se samo da ne bude previse prijateljska atmosfera, treba zagrmeti od prvog izlaska na zagrevanje, pa i po njima. Polovini Oly igraca ce biti bizarno ako budu docekani kao rod rodjeni, posto logicno nemaju pojma o zaboga "povezanosti" dva kluba (tj. navijackih skupina), a druga polovina koja mozda i zna za to puca od kurcobolje. Jasno je koliko ovaj tim zavisi od atmosfere i energije koju dobijaju s tribine i bilo bi kontraproduktivno da bilo sta bude drugacije nego na prve 2 tekme. 

Ne bi verovao, ali u u Grčkoj prijateljstvo Zvezda - Oly je na istom nivou kao kod nas, ako ne i snažnije izraženo. Biće zanimljivo videti kako će ići to sa navijanjem.

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

sto ne bi verovao, znamo svi da su ista govna u pitanju

kad se pustaju karte u prodaju?

Edited by Joe D
Posted

Ne bi verovao, ali u u Grčkoj prijateljstvo Zvezda - Oly je na istom nivou kao kod nas, ako ne i snažnije izraženo. Biće zanimljivo videti kako će ići to sa navijanjem.

Pevanje na grckom protiv PAO-a, cenim.

Posted

Treba se dokazati pred grckom bracom. Navijacka stvar je ipak iznad svega. 

Posted

+1

Desilo mi se vec mnogo puta da me u Grckoj odusevljeno pozdrave kad kazem da navijam za Zvezdu.

Posted

Meni se dogodilo da je prica momentalno stala nakon sto sam odgovorio na pitanje za koga navijam  :D

Posted

Jasno je koliko ovaj tim zavisi od atmosfere i energije koju dobijaju s tribine i bilo bi kontraproduktivno da bilo sta bude drugacije nego na prve 2 tekme. 

Apsolutno. Biće nezamisliv antiklimaks ako se cela hala istripuje da ne navija samo za svoju ekipu nego i za gostujuću. 

Posted

Atmosfera ce svakako biti "svadbarska", igraci Oly-ja ce dobiti ovacije pre i posle tekme, otpevace se koja pesma i na grckom, ali nikako ne verujem da ce se tokom svih 40 minuta gosti osecati kao kod kuce, pogotovu ako se igra bude odvijala tako da utakmica bude neizvesna. Mislite da nece grmeti i zvizdati 20 hiljada ljudi ako bi bila slicna situacija kao u zavrsnici utakmice Neptunas - Oly?

Posted

Jes, pa da se uvaženi gosti naljute? Ne ide to tako.

Posted

nas drugi tim, fmp, funkcionise besprekorno, covic dominira, ima suteva po utkamici kao da je lebron i dominira u ovoj usranoj ligi.

Posted

nas drugi tim

Kakav si ti bandwagoner, jbt :o

Posted

Givony gurnuo Mitrovića na drugu poziciju (iza Miljenovića) u generaciji 93' nedraftovanih igrača van NCAA. Slabo šta je ostalo u ovoj izlaznoj generaciji 93', svega tri interensantna igrača. Uz dva pomenuta Diez iz Reala.

Malo kasnim,ali ček jel moguće da nema 25 boljih igrača od Bezbradice van NCAA to godište da nisu draftovani? :D

Posted

naravno da ima, ovo je sviranje kurcu.

Posted

Malo kasnim,ali ček jel moguće da nema 25 boljih igrača od Bezbradice van NCAA to godište da nisu draftovani? :D

nije to taj bezbradica, ovaj je hrvat -_-

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...