Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

Posted

tejic izgleda nema pojma (na treningu) ...  :fantom:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni to s Tejicem sad vec lici na zavodjenje discipline, nije cak dobio ni garbage time veceras.

Posted

nemam objasnjenja, s obzirom na to da je u evroligi ulazio u igru, a protiv mege i zadra ni sekunde.

Posted

Gora od utakmice je jedino ova reklama sa onim nesrećnim mladićem koji tumara kroz neku šumu i razmišlja o antivirusu...

:lol:

Ali kažu pouzdan je. Nemački! Ja sam odlučio.

Posted

Vi kao ne razmisljate o antivirusima kad se setate sumom?

Posted (edited)

Ali kako je samo ozbiljan, jebote! Kao da ne razmišlja o antivirusu nego o opstanku... 

"Smrznuću se u ovoj šumi kao Chris Moltisanti u onoj epizodi... ima beli medvedi da mi razvlače kosti."

Edited by Weenie Pooh
Posted

Јебите се :lolol: ,мислио сам да само мени иде на патку да тупава реклама.Када сам је први пут видео типа који се шуња по шуми у црвеном џемперу јебеш ми све ако нсиам помислио да је реклама за џемпер.

Posted

Mene nervira hljeba tonusa dlja prevenciii. Traume od ludih profesorki ruskog, sta cu.

Posted (edited)

Ili za sumu.

:lolol:

Краљу.

Mene nervira hljeba tonusa dlja prevenciii. Traume od ludih profesorki ruskog, sta cu.

Одлична реклама не зезај :naughty:

Edited by Блок_64
Posted

"Smrznuću se u ovoj šumi kao Chris Moltisanti u onoj epizodi... ima beli medvedi da mi razvlače kosti."

:)

Posted

Šuma je osveženje posle onog Bakareca koji rukom pokriva ekran u reklami za taj antivirus. Ako ništa drugo tera na razmišljanje, kome se  isplati da grune pare u seriju reklama za legalan softver u Srbiji

Posted (edited)

Prjevenciji saharnoga dijabeta! I ta je dobra, a najbolje je što ide kao deo najave i odjave EPP bloka. Znači Putin napred, Putin pozadi, a u sredini Merkelova sa antivirusnom zaštitom :wub:

Edited by Weenie Pooh
Posted

nakon pobede nad zadrom u gostima vi pricate o kretenskim reklamama? stop trolu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...