theanswer Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 naši komentatori su blago za hrvatski sport klub. blago. jurišević je za sve njih marv albert
Ryan Franco Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Gledao sam prvu i gledam cetvrtu cetvrtinu. Uopste mi nije jasno kako smo napravili toliku razliku. Ovo je zasu u cetvrtoj.
kralj Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Gledao sam prvu i gledam cetvrtu cetvrtinu. Uopste mi nije jasno kako smo napravili toliku razliku. Ovo je zasu u cetvrtoj. Treća četvrtina jedna od najboljih u poslednje vreme.
Кристофер Лумумбо Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 uopste mi se ne svidja ovo, guzice nas u evroligi ko stigne.
Ryan Franco Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 +1 Može biti da sam baksuz. Čim ne gledam, razbijamo.
Nikodije Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Treća četvrtina jedna od najboljih u poslednje vreme. Da bi posle nje usledila cetvrta, mizerna. Na ovom nivou ocigledno nam je dovoljno 5-7 minuta turbo kosarke, ostalih 33-35 mozemo i da ladimo jaja, nije problem.
nautilus Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Ova Jovićeva epizoda, bila je za zatvor. Jović vuče neku povredu. Nije ni trebalo da igra. Moj najveći utisak je da izgledamo divlje i sirovo. Dangubić mi se svidio i dobra stvar je u tome što je imao pristojnu minutažu u ozbiljnijim trenutcima utakmice. Tejić je odigrao loše, Mitrovića su izbedačili silni promašeni ziceri. Blažič je u nekom kontraritmu i ne može kršteno da se sastavi. Kad pogleda čovjek Vilijamsovu statistiku rekao bi ništa posebno, mediokritet. Na terenu lik izgleda sasvim suprotno, sve pokreće i sve ima pod kontrolom. Djenka je zvijer u odbrani. Bobi mi se čini pokretljiviji i bolji nego prošle sezone, ali ima tu i toga što sada ima plejmejkera uza se. Mislim da smo i dalje tanki na četvorci, najviše zbog nedostatka iskustva. Isto tako ćemo imati ozbiljan problem u EL kada Vilijams bude odmarao. Ni Djenka ni Jović ne mogu ni približno tako kvalitetno odigrati te minute.
kralj Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Šta je to toliko loše bilo u Tejićevoj igri da nije mogao da odigra preko 5 minuta o ovoj utakmici? Cenim pojačanje i Tejićevu ulogu iz prošle sezone.
Weenie Pooh Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Zašto je Rebić ušao na 4 sekunde pre kraja samo Radonjara zna. Možda se bojao novih zamerki da ne daje šansu mladima?
ducca Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Nece valjati i ako Kalinic nastavi ovoliko da forsira u zelji da se sto pre dokaze. Decko je jos od prve cetvrtine poceo pokazivati ozbiljne znake frustracije zbog 2-3 omasena zicera, koraka i cega sve jos sto su mu svirali. Do kraja samo srljao iz greske u gresku. Razumljivo je sve to ali pod hitno da ohladi glavu i spusti se na zemlju.
Nikodije Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 I mene je u par navrata nerviralo Kalinicevo ponasanje. Brecao se, gestikulirao, kenjao saigracima...
FPLS Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 i u Radnickom se tako ponasao, dobro je poznat onaj incident sa Bircevicem. Problematican lik...
harper lee Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 I mene je u par navrata nerviralo Kalinicevo ponasanje. Brecao se, gestikulirao, kenjao saigracima... Time moze samo sebi da naskodi posto je Radonjic poznat kao trener koji ne tolerise kurcenje igraca.
Heaviside Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Ja ne vidim scenario u kome Kalinić škodi sebi, a da istovremeno ne škodi celoj ekipi. On je bitan igrač i naškodilo bi nam kada bi bio odstranjen iz ekipe ili zakucan za klupu.
Recommended Posts