darkonet Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 (edited) ja sam imao prilike da vidim Topicvev intervju iz prosle godine u kojem je govorio o Rakocu (i Vujosevicu) koji je cenzurisan jer covek nije hteo da se zamera i ima probleme, bilo je price da je Rakoc na terenu radio svasta jer su mu obecavali kule i gradove, nba i sl zbog cega je dolazio u sukob a igracima Edited October 5, 2014 by darkonet
fandorin Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 ja sam imao prilike da vidim Topicvev intervju iz prosle godine u kojem je govorio o Rakocu (i Vujosevicu) koji je cenzurisan jer covek nije hteo da se zamera i ima probleme, bilo je price da je Rakoc na terenu radio svasta jer su mu obecavali kule i gradove, nba i sl zbog cega je dolazio u sukob a igracima A šta je rekao o Vujoševiću?
darkonet Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 izvinjavam se, ne bih iznosio ovako javno, ko hoce moze na pp
fandorin Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 izvinjavam se, ne bih iznosio ovako javno, ko hoce moze na pp Može na pp, unapred zahvalan.
armor Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Može na pp, unapred zahvalan. pridruzujem se gore navedenom
simple red white Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 izvinjavam se, ne bih iznosio ovako javno, ko hoce moze na pp Rado bih da saznam koju o DV-u, hvala unapred.
Timmy Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Pa valjda i mi sirotinja imamo pravo da saznamo :(
Recommended Posts