Jump to content
IGNORED

KK Crvena zvezda 2014/15

Ros

Recommended Posts

Posted

Bolje da čujete od mene nego od drugih: Ništa od Ljudine u rosteru! Otiš`o u Saragosu, a tako bi nam valjao ove godine...

463943_rasko-katic-peva-evroliga2_f.jpg?

Nemoj da me tako ložiš to nije lepo. Već sam poslao vesele smsove da je ljudina otišao da ipak neko tamo rezonuje u tom klubu.

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

622

• Joe D

398

• Nikodije

285

• Timmy

211

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Konacno Pionir nakon nekih 6 meseci.

Sezona krece 16.oktobra, ali treba ozbiljno shvatiti ove pripremne utakmice, uigrati sve linije tima i spremno docekati pocetak takmicenja.

Posted

С надом да је ово најзад та сезона :)

Posted (edited)

Nema veze, i ako nije ovo ta™, bice neka sledeca kad budemo imali jos jaci tim, a konkurencija bude jos gora..

Edited by Nikodije
Posted (edited)

ma gde je ovo ''ta'' sezona, treba da budemo srecni sto igramo Aba ligu i Evroligu, setimo se gde smo bili 2012-e ;)

Edited by darkonet
Posted

Ovaj Radonjara sta god da ga covek pita, odgovor mu pocinje sa pa dobro, mislim da *khm*...

Posted

http://www.sportal.rs/news.php?news=134020

Pretpostavljam da Mali nije pogledao raspored eventa u Areni i da će morati da se zadovolji rezervnim položajem?

Kako god, puši kurac Putine

trebalo ne trebalo.

zar nije oslobođenje beograda 20. oktobra?

Posted

Kakva glupost ovi dresovi ištraftani samo sa jedne strane. Ali ako budu igrali u jednobojnim misliće ljudi da je FMP...

Posted

Oslobođenje je kad dođu Rusi, ko te pita

Niko ne sme da pogleda koš spolja

Biće ovo duga sezona. i  jedan veliki omaž Mutinoj odbrani

Posted

svidja mi se mitroviceva uloga ove sezone :)

Posted

© je poceo sa klupe i vec uvaljao 10 poena. A ovo deluje kao mucenje, bas tesko igramo, malo Jaka i Jovic unesose zivota u drugoj cetvrtini. Valjda tek treba da "legnu" novi igraca, otkud znam.

Posted

Izgleda da cemo bas koristiti zonu ove sezone, za sada ne deluje lose protiv 1 Levskog.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...