Pantelija jr Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 3ABEPA! salim se, stvarno izrazito supacka odluka.
Timmy Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) Sad mi pade na pamet.. gde je bre ona devojka sto se razumela u tenis, pisala je dosta, a cini mi se da je dugo nema ovde. Edited July 6, 2014 by Timmy
renne Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 aaa puko mi stream.. pomagajte. ne radi ni onaj sto ste mi vec slali evo
reg Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) Svidja mi se kako je servirao na set loptu, dobija duze razmene, nema potrebe rizikovati. Ako sad ne dobije Federera na travi ne znam kada ce... Ja sam misio da poznajem teniska pravila, ali mi ova odluka nije jasna. Novak je bio na toj loptici i tu je kraj price. Poen mora da se ponovi.. Mozda je sudija procenio da Novak nije bio ometen vec je linijski out uzviknuo nakon njegovog udarca. Nesto slicno se desilo Halep protiv Sarapove na RG. Edited July 6, 2014 by reg
renne Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Sad mi pade na pamet.. gde je bre ona devojka sto se razumela u tenis, pisala je dosta, a cini mi se da je dugo nema ovde. otero je mileram
Malvo Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 u nekoliko navrata dosta nejasne odluke federera da kreće na mrežu kad očigledno nema dobre izglede da završi poen.
Timmy Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) Strim vidi na frombar.. Tu imas gomilu strimova, pa trazi.. Nemoj samo cekati da ti neko sazvace :-) Edited July 6, 2014 by Timmy
Timmy Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 otero je mileram Ne znam jel se zezas, al me ne bi iznenadilo da je tako neki dripac to i uradio..
Timmy Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Mozda je sudija procenio da Novak nije bio ometen vec je linijski out uzviknuo nakon njegovog udarca. Nesto slicno se desilo Halep protiv Sarapove na RG. Tja, mozda je to, al je debilno..
Max Morlock Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) I posle đusa Fed je bio daleko od tog gema...Sent from my ZP990+ using Tapatalk Edited July 6, 2014 by Max Morlock
Pantelija jr Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 previse se izduvao da bi izboksovao ovaj brejk... bojim se da sad slijedi ribrejk i raspad
Recommended Posts