July 6, 201410 yr Sad mi pade na pamet.. gde je bre ona devojka sto se razumela u tenis, pisala je dosta, a cini mi se da je dugo nema ovde. Edited July 6, 201410 yr by Timmy
July 6, 201410 yr Svidja mi se kako je servirao na set loptu, dobija duze razmene, nema potrebe rizikovati. Ako sad ne dobije Federera na travi ne znam kada ce... Ja sam misio da poznajem teniska pravila, ali mi ova odluka nije jasna. Novak je bio na toj loptici i tu je kraj price. Poen mora da se ponovi.. Mozda je sudija procenio da Novak nije bio ometen vec je linijski out uzviknuo nakon njegovog udarca. Nesto slicno se desilo Halep protiv Sarapove na RG. Edited July 6, 201410 yr by reg
July 6, 201410 yr Sad mi pade na pamet.. gde je bre ona devojka sto se razumela u tenis, pisala je dosta, a cini mi se da je dugo nema ovde. otero je mileram
July 6, 201410 yr u nekoliko navrata dosta nejasne odluke federera da kreće na mrežu kad očigledno nema dobre izglede da završi poen.
July 6, 201410 yr Strim vidi na frombar.. Tu imas gomilu strimova, pa trazi.. Nemoj samo cekati da ti neko sazvace :-) Edited July 6, 201410 yr by Timmy
July 6, 201410 yr otero je mileram Ne znam jel se zezas, al me ne bi iznenadilo da je tako neki dripac to i uradio..
July 6, 201410 yr Mozda je sudija procenio da Novak nije bio ometen vec je linijski out uzviknuo nakon njegovog udarca. Nesto slicno se desilo Halep protiv Sarapove na RG. Tja, mozda je to, al je debilno..
July 6, 201410 yr I posle đusa Fed je bio daleko od tog gema...Sent from my ZP990+ using Tapatalk Edited July 6, 201410 yr by Max Morlock
July 6, 201410 yr previse se izduvao da bi izboksovao ovaj brejk... bojim se da sad slijedi ribrejk i raspad