Nesh Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) Odigrao sam, doduse na tiketu sa drugim radostima, na Federera (2.30), pa ako i to ne bude dovoljno Djoletu za pobedu, onda stvarno,,, :D Edited July 6, 2014 by Nesh
Zaz_pi Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Teska borba, titani...Novak vice na liniju zbog asova Federea, Federer gleda ispod oka zbog Novakovog lupkanja loptice 20 puta., kulja u sebi...strasan mec ce biti.
Mil@n Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Sve osim Novakovog raspada, mrzovoljnog govora tela i sličnih gestikulacija te laganog poraza od 3-1 je iznenađenje. :P
valter Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 danas imali goste, sedeli na terasi i tu i tamo bacali pogled na tv za vreme meča krenulo u trećem setu ono sve kilavo, osećalo se da bi tuta mogao da povede 2:1, tek se moja prijateljica brže-bolje u'vati telefona da zove majku da gleda novaka pitam ja šta je sad to, čemu takva frka, kaže ona, kada njena majka gleda noleta (ima baka 85 god) on ne može da izgubi i zbilja, okrenu nole i dobi treći set ničim izazavano Nadam se da gospodja gleda mec Slazem sa ranijim misljenjem da ce onaj ko osvoji prvi set verovatno i pobediti. Drago mi je zbog Kvitove,Busar dobro igra i simpaticna je,ali nekako izvestacena.
James Marshall Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Đoković ako održi ovaj nivo igre, nema šta da se brine, Federer ne igra nešto spektakularno, dobiće ga u prvom, makar u TB. Ono čega se ja bojim je to da je Đoković mnogo skloniji padu i rupama nego Fedeks u posljednje vrijeme.
Zaz_pi Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Velika sansa. Ono na 15-30, kada nece da plasira BH paralelu...
Max Morlock Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Neprobojan bekend Federera i nepostojeća bekend paralela Đokovića - Nole retko ima rešenja za završavanje inicijativa... Inače bi 1. set već bio gotov. Sent from my ZP990+ using Tapatalk
Recommended Posts