Yoda Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) Marija u top-formi, kao i uvek. Grisa postaje ozbiljan takmac, Novak daleko od najbolje forme. Edited July 4, 2014 by Yoda
stoka Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Ber Grilz u publici! Jedva smo ga prepoznali u odelu i bez patrljka džinovskog crva u uglu usta ...
Zaz_pi Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Novak udara nekakve balone bez snage i dubine a onda pizdi sto protivnik opali u liniju. Da ne govorim da je izgubio samopouzdanje u BH paralelu, gura je po sredini ili je izbegava, cesci slucaj. Po meni je jedan od glavnih razloga za onako dobru 2011 bila BH paralela.
Time Crisis Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Jako teški uslovi, al' pobeda je ono što se računa, *****š lepotu, još jedno finale :D
Jean-Luc Picard Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 baš tako, meč koji se dobio i na kraju balade je samo to bitno. Nedelja i šta će tada biti je daleka budućnost.
Čutura Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) nahvali ga dzonimac, kaze teski uslovi, grit, ovo-ono.. mada kako rodzer za sada igra, lici mi da ce u nedelju preko novaka i on da pise istoriju.. Edited July 4, 2014 by Čutura
stoka Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) Matori je samim ulaskom u još jedno finale uradio veliku stvar. Pobedi li on ili Nole, svejedno je, biće to trijumf tenisa umesto opsesivnog ređanja flašica ... Edited July 4, 2014 by stoka
Arkadija Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 Kakvi su to teški uslovi bili? Ja sam gledala malo i to iskosa u kafiću, pa nisam primetila šta je bilo problem , sem onog u glavi.
Čutura Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Kakvi su to teški uslovi bili? Ja sam gledala malo i to iskosa u kafiću, pa nisam primetila šta je bilo problem , sem onog u glavi. vetar, klizavo, suva trava i mnogo prasine, dzonimak je cak predlagao zalivanje izmedju setova, pola u sali pola u zbilji.
Tinman Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) Iskreno receno teren mi deluje u losijem stanju nego prethodnih godina (klizaviji), a i Novak je nesto rekao na tu temu. U krupnom planu se vidi koliko se dize prasine na delovima bez trave, na delovima gde dolazi do prelaska sa prasine na travu igraci gube kontrolu. Edited July 4, 2014 by Tinman
Timmy Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Da, teren stvarno nikad klizaviji. Kladionice kazu 60:40 u korist Novaka i realno je tako nesto...
Yoda Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Ništa mi se ne sviđa Novakova izjava posle meča, vidi se samo želja bez samopouzdanja. Fed s tim sigurno nema problem.
duda Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 danas imali goste, sedeli na terasi i tu i tamo bacali pogled na tv za vreme meča krenulo u trećem setu ono sve kilavo, osećalo se da bi tuta mogao da povede 2:1, tek se moja prijateljica brže-bolje u'vati telefona da zove majku da gleda novaka pitam ja šta je sad to, čemu takva frka, kaže ona, kada njena majka gleda noleta (ima baka 85 god) on ne može da izgubi i zbilja, okrenu nole i dobi treći set ničim izazavano
Recommended Posts