MocaVukotic Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 leicester ima do jaja dres, ko žabari. biće do jaja.
porucnik vasic Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 My bad, ali Villa ima američke vlasnike - Lerner godinama pokušava da ih nekome uvali, ipak nije toliko suicidan da im ne skrpi sponzorstvo kakvo-takvo. Meni i dalje neverovatno da Southampton ne može da nađe nekog da im pravi dresove. Мени није јасно како је Астон Вила толико неатрактивна Арапима, Рујама па и озбиљним Америма, не онима који газдују клубовима из Кливленда. Велики град, пристојна традиција и релативно пристојан стадион.
Прслин Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Пристојна традиција? Оснивачи прве фудбалске лиге на свету, њени вишеструки освајачи и прваци Европе, то је једна врхунска пристојност, морам да приметим. Што се атрактивности тиче... Јеси некад био у Мидлендсу? Пре бих живео на Алтини.
MancMellow Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 (edited) Ma da, Brum je...tesko "prodati", to stoji. Mislim kao i ceo Black Country Edited August 16, 2014 by MancMellow
Weenie Pooh Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 (edited) Benteketa su morali da lažu da je klub u Londonu da bi došao, pa je prvi interview bilo nešto u stilu "Not disappointed, but maybe next year I play for Arsenal". -_- Investitori uglavnom hoće klubove sa globalnim appealom, da ne bi morali da dube na glavi da uvaljaju dresove u Indoneziji ili Koreji. (Izuzetak su naravno investicije tipa Man City gde svesno krećeš od nule i ne nadaš se nekom marketinškom uspehu, bar u prvih X godina.) Speaking off, baš me zanima kakvi su podaci o prodaji Cardiff City dresova od kako su promenili boju... Edited August 16, 2014 by Weenie Pooh
MancMellow Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Izuzetak su naravno investicije tipa Man City Da...al nema veze :D
John Coltrane Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Glede sponzora vidim da je AON i dalje prisutan u UTD. A i zvanicni wp sa rasporedom tekmi je zadrzao stare dresove sa AON-om, sa sve LVG i Evrom (doduse). Prilicno "hrabro" obzirom na Chevyjev kes.
copkillah Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Prilicno "hrabro" obzirom na Chevyjev kes. I ja bih izbegavao da pokazujem to ruglo, koliko je god moguće
MancMellow Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Mislim i da je AON ostao sponzor za training kit. Još jedino lavaboi nemaju sponzorai...
copkillah Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 THE VICE ALTERNATIVE PREMIER LEAGUE PREVIEW Odlično štivo dok odbrojavamo minute
Sandens Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 WHU home mi je najgotivniji dres ove sezone, a dobar je i City away kad vec moram da kazem. dres je stvarno odlican (najlepsi njihov od onog Umbroovog iz 2008/09), jedino ih jebu ovi plavi sortsevi, trebalo je beli da budu.
Giggsy Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 (edited) Ocekivao sam Lingarda. BIlo je verovatno ili Reece ili on. Bolje ovako, rekao bih Edited August 16, 2014 by Giggsy
Recommended Posts