Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

• Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ludi Hrvat se već upisao. :fantom:

Posted (edited)

Hendo šalje po bureke, Coutinho školuje, Glenjo nokautira projektilima, Sturridge se zajebava, Gerrard actually pomaže štoperima, Lovren lepo ulazi u ulogu levonogog Škrtela, ovaj Manquillo ima dobar engine, ne sviraju nam ofsajde... Lep dan za sedeti pred TV-om. Aubameyanga video nisam za 70 minuta u igri. Immobile pregoreo, gruva sa pola terena u nemoći.

:) -_-

Edited by Töölönlahti
Posted

Ипак бих ја пре било каквог закључка волео да чујем и Уинија, а повероваћу вам само ако он буде истински ужаснут данашњим очајним издањем.

Posted

Ипак бих ја пре било каквог закључка волео да чујем и Уинија, а повероваћу вам само ако он буде истински ужаснут данашњим очајним издањем.

uze mi rijec iz tastature.
Posted

Васкрс фудбала на Острву!

Posted

Gledajuci Citijevih back 4, Arsenal ulazi kao solidan favorit u mec...

Posted

Nisam gledao, iz nekog razloga mislio sam da se igra uveče :( Potražiću snimak, do tada možeš me smatrati užasnutim onako iz principa.

Posted

Gledajuci Citijevih back 4, Arsenal ulazi kao solidan favorit u mec...

1&GG kvota 6  :whistle:

Nisam gledao, iz nekog razloga mislio sam da se igra uveče :( Potražiću snimak, do tada možeš me smatrati užasnutim onako iz principa.

https://www.youtube.com/watch?v=WASdhpsi3O0

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...