Jump to content

Premier League 14/15

Featured Replies

Kralj Filip

Ludi Hrvat se već upisao. :fantom:

Opa Lovren :jerry:

Liverpul :Hail: :hail: :Hail:

Hendo šalje po bureke, Coutinho školuje, Glenjo nokautira projektilima, Sturridge se zajebava, Gerrard actually pomaže štoperima, Lovren lepo ulazi u ulogu levonogog Škrtela, ovaj Manquillo ima dobar engine, ne sviraju nam ofsajde... Lep dan za sedeti pred TV-om. Aubameyanga video nisam za 70 minuta u igri. Immobile pregoreo, gruva sa pola terena u nemoći.

:) -_-

Edited by Töölönlahti

Ипак бих ја пре било каквог закључка волео да чујем и Уинија, а повероваћу вам само ако он буде истински ужаснут данашњим очајним издањем.

Ипак бих ја пре било каквог закључка волео да чујем и Уинија, а повероваћу вам само ако он буде истински ужаснут данашњим очајним издањем.

uze mi rijec iz tastature.

udarice jaja na jaju

Васкрс фудбала на Острву!

Gledajuci Citijevih back 4, Arsenal ulazi kao solidan favorit u mec...

Nisam gledao, iz nekog razloga mislio sam da se igra uveče :( Potražiću snimak, do tada možeš me smatrati užasnutim onako iz principa.

Gledajuci Citijevih back 4, Arsenal ulazi kao solidan favorit u mec...

1&GG kvota 6  :whistle:

Nisam gledao, iz nekog razloga mislio sam da se igra uveče :( Potražiću snimak, do tada možeš me smatrati užasnutim onako iz principa.

https://www.youtube.com/watch?v=WASdhpsi3O0

Što ne igra Žiru?

Kako je Kolarov izbacio Chambersa :Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.