August 10, 201410 yr Hendo šalje po bureke, Coutinho školuje, Glenjo nokautira projektilima, Sturridge se zajebava, Gerrard actually pomaže štoperima, Lovren lepo ulazi u ulogu levonogog Škrtela, ovaj Manquillo ima dobar engine, ne sviraju nam ofsajde... Lep dan za sedeti pred TV-om. Aubameyanga video nisam za 70 minuta u igri. Immobile pregoreo, gruva sa pola terena u nemoći. :) -_- Edited August 10, 201410 yr by Töölönlahti
August 10, 201410 yr Ипак бих ја пре било каквог закључка волео да чујем и Уинија, а повероваћу вам само ако он буде истински ужаснут данашњим очајним издањем.
August 10, 201410 yr Ипак бих ја пре било каквог закључка волео да чујем и Уинија, а повероваћу вам само ако он буде истински ужаснут данашњим очајним издањем.uze mi rijec iz tastature.
August 10, 201410 yr Ипак бих ја пре било каквог закључка волео да чујем и Уинија, а повероваћу вам само ако он буде истински ужаснут данашњим очајним издањем. Nisam gledao, iz nekog razloga mislio sam da se igra uveče :( Potražiću snimak, do tada možeš me smatrati užasnutim onako iz principa.
August 10, 201410 yr Gledajuci Citijevih back 4, Arsenal ulazi kao solidan favorit u mec... 1&GG kvota 6 Nisam gledao, iz nekog razloga mislio sam da se igra uveče :( Potražiću snimak, do tada možeš me smatrati užasnutim onako iz principa. https://www.youtube.com/watch?v=WASdhpsi3O0