Töölönlahti Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 (edited) Hendo šalje po bureke, Coutinho školuje, Glenjo nokautira projektilima, Sturridge se zajebava, Gerrard actually pomaže štoperima, Lovren lepo ulazi u ulogu levonogog Škrtela, ovaj Manquillo ima dobar engine, ne sviraju nam ofsajde... Lep dan za sedeti pred TV-om. Aubameyanga video nisam za 70 minuta u igri. Immobile pregoreo, gruva sa pola terena u nemoći. :) -_- Edited August 10, 2014 by Töölönlahti
Прслин Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Ипак бих ја пре било каквог закључка волео да чујем и Уинија, а повероваћу вам само ако он буде истински ужаснут данашњим очајним издањем.
Timmi Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Ипак бих ја пре било каквог закључка волео да чујем и Уинија, а повероваћу вам само ако он буде истински ужаснут данашњим очајним издањем.uze mi rijec iz tastature.
ducca Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Gledajuci Citijevih back 4, Arsenal ulazi kao solidan favorit u mec...
Weenie Pooh Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Ипак бих ја пре било каквог закључка волео да чујем и Уинија, а повероваћу вам само ако он буде истински ужаснут данашњим очајним издањем. Nisam gledao, iz nekog razloga mislio sam da se igra uveče :( Potražiću snimak, do tada možeš me smatrati užasnutim onako iz principa.
cvrlle Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Gledajuci Citijevih back 4, Arsenal ulazi kao solidan favorit u mec... 1&GG kvota 6 Nisam gledao, iz nekog razloga mislio sam da se igra uveče :( Potražiću snimak, do tada možeš me smatrati užasnutim onako iz principa. https://www.youtube.com/watch?v=WASdhpsi3O0
Recommended Posts