Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

Posted (edited)

zamena u londonu ili zamena u mancesteru?

U Londri, naravno. Wenger je rekao da ce nekog kupiti ako ode Vermaelen. Agger se ne bi morao navikavati na CL, nije najgori stoper na svijetu, a ima dovoljno iskustva da bi mogao biti pristojan back-up za BFG-a i Koscielnyja. Da, navodno je i Nastasic u igri. Pretpostavljam da City hoce da skupi lovu za Mangalu.

Inace, City u nedjelju navodno bez osmorice u CS-u: Lampard, Aguero, Kompany, Demichelis, Negredo, Sagna, Zabaleta i Fernandinho.

United je valjda dobio dva ultimatuma iz Italije - od Juventusa da se odluce po pitanju Vidala do naredne sedmice i od Napolija po pitanju Fellainija.

Edited by ArleKino
  • Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ultimatum :lol: Prethodni rok za Vidala je bio 3. avgust...

Posted

Ako sad ne odgovore, zadnji rok im je do kraja avgusta. Niko se nece sa Juventusom zajebavati ! :fur: 

Posted

Izgleda da Vidala i njegovo koleno niko nece...

Posted

Ako su dovoljno nesposobni da daju Aggera direktnom konkurentu za top 4 plasman, onda sve u kurac.

Svoju ludost su potvrdili prodajom RVP. Nista te ne sme iznenaditi.

Izgleda da Vidala i njegovo koleno niko nece...

Nek skoci do Drulica na konsultaciju-kako se prodati bez kolena.

Posted

Svoju ludost su potvrdili prodajom RVP. Nista te ne sme iznenaditi.

Mislio je na Liverpool jer samo Liverpool moze prodati Aggera.

Mada, ne znam o cemu prica Weenie. Arsenal nije konkurent Liverpoolu za Top 4 - United jest, a Arsenal je kandidat za naslov. :fantom:

Posted

A on je mislio na Suareza :P

Kandidat za naslov kad god povuče kandidaturu završi na četvrtom mestu, tako da... Mislim, bilo bi korektno da kad ispuše za titulu završe negde između 6. i 10., bar ponekad.

Posted

A on je mislio na Suareza :P

Kandidat za naslov kad god povuče kandidaturu završi na četvrtom mestu, tako da... Mislim, bilo bi korektno da kad ispuše za titulu završe negde između 6. i 10., bar ponekad.

1 kraljevski klub kakav je Arsenal se ne mijesa sa srednjetabelaskom boranijom, I'm afraid. Zadnja pozicija u Top 4 sa minornom neto-potrosnjom je nas™ doprinos demografskom spasavanju Mancestera, ne mozemo spasavati kompletan sjeverozapad Engleske. :fantom:

Posted

Kraljevski klub sa Francuzom na klupi i Francuzom na centarforu i Francuzom kao najboljim igračem u poslednjih 30 godina :lol:

The_Scarlet_Pumpernickel.jpg

Posted

Утакмицама у не геј лигама креће овогодишња сезона у Енглеској.

13:15 League 1: Sheffield UTD – Bristol City DIREKTNO SK1

16:00 Championship: Brentford - Charlton DIREKTNO SK1

18:15 Championship: Ipswich – Fulham DIREKTNO SK2

Posted

Zapravo je krenula juče. Blackburn - Cardiff 1-1 :fantom:

Posted (edited)

Mislio je na Liverpool jer samo Liverpool moze prodati Aggera.

Mada, ne znam o cemu prica Weenie. Arsenal nije konkurent Liverpoolu za Top 4 - United jest, a Arsenal je kandidat za naslov. :fantom:

Mislio sam na Vermalena :isuse:

edit: mamuran sabajle citam forum :(

Edited by John Coltrane
Posted

Kraljevski klub sa Francuzom na klupi i Francuzom na centarforu i Francuzom kao najboljim igračem u poslednjih 30 godina :lol:

[/img]

Imamo™ Debuchyja, Flaminija, Koscielnyja, Yayu, Girouda i Diabyja (koji je upitan za sutra zbog ozljede kuka :isuse:). Nekog zapadne Henry, a nekog Bruno Cheyrou. Life sucks. :fantom:

Posted

Jbg, the House of Bourbon  -_-

Posted

Sheffield Utd-Bristol City, fin mec za gledanje. Sjajna akcija, kod drugog gola gostiju. :Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...