Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

Posted

Превелика. Дакле, радије нека вуку неке Велшане, поштедеће ме стреса око одласка на реванш за шта тренутно немам алоцирана монетарна средства. :fantom:

• Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobar je Bjelsara, samo ga jebe ta glava!

Posted

Bielsa je pre Marseja radio samo na spanskom govornom podrucju i oddbijao je sve druge ponude. Sad je imao izlet u Francusku, a tokom sezone je izjavljivao da mu smeta jezicka barijera.

Voleo bih da dodje u vas klub ali mislim da ce on nazad medju latinose

Posted

Neverovatno je koliko sere, čak i po Specijalnim standardima. Kako to Čelsi nije dobio dovoljno poštovanja za sve što su uradili? Bukvalno sve što sam video od engleskog TV, cele sezone se svi slagali da je u pitanju najbolji tim i da su zasluženo prvi, šta bi on više hteo? Da se udovoljava paranoji pa da se ističe kako su najbolji uprkos neprestanim krađama i sudijskim zaverama, jel' to?

Govnar neopisivi pošto slabo ima s kim da se obračunava ove sezone, našao je za shodno da podseća kako su prošle sezone dva puta dobili City i Liverpool iako su završili iza njih :isuse: "Ali neka, nema veze, rekli smo da su zasluženo bili ispred nas iako smo ih dobili po dva puta, i prvog i drugog na tabeli, a mi tek treći..."

Posted

Цар. :lol:

ФА забранила Астон Вили да на Вембли донесе једну од бољих шеталица икада виђених. Застава има 20х20м, а проблем је што садржи и назив противника, што је супротно правилима. Покренута је петиција да се ипак дозволи уношење заставе, а име петиције је God Save the Flag. :)

35cr4o9.jpg

Posted

Ovde je veći problem od korišćenja imena protivnika to što poruka insinuira da je protivnik bollocks.

Posted

То што има подтекст је и чини добром. Глупо је поредити са римованим дебилизмима са севера из последњих десетак годона, али капирам да би свакоме на планети, чак и навијачима Арсенала, било драже да виде ово на противничкој трибини него нешто у фазону "Астон Вила је мени мила".

Posted

Jebote, dokle je dovela politicka korektnost. Ne sme se podjebavati suprotan tim na fudbalskoj utakmici. 

Posted

Jebote, dokle je dovela politicka korektnost. Ne sme se podjebavati suprotan tim na fudbalskoj utakmici. 

+1

Uopšte je glupo to dogovarati sa fudbalskim savezom.

Posted

Ozbiljno? Bolja je bila nekorektnost koja je dovela do toga da se ubijaju na stadionima. Šta znam, ima ko voli

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...