Прслин Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Превелика. Дакле, радије нека вуку неке Велшане, поштедеће ме стреса око одласка на реванш за шта тренутно немам алоцирана монетарна средства.
Sandens Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=IuOKC9I0IvQ Edited May 26, 2015 by Sundance Kid
Kanzas siti zez Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Bielsa je pre Marseja radio samo na spanskom govornom podrucju i oddbijao je sve druge ponude. Sad je imao izlet u Francusku, a tokom sezone je izjavljivao da mu smeta jezicka barijera. Voleo bih da dodje u vas klub ali mislim da ce on nazad medju latinose
Weenie Pooh Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Neverovatno je koliko sere, čak i po Specijalnim standardima. Kako to Čelsi nije dobio dovoljno poštovanja za sve što su uradili? Bukvalno sve što sam video od engleskog TV, cele sezone se svi slagali da je u pitanju najbolji tim i da su zasluženo prvi, šta bi on više hteo? Da se udovoljava paranoji pa da se ističe kako su najbolji uprkos neprestanim krađama i sudijskim zaverama, jel' to? Govnar neopisivi pošto slabo ima s kim da se obračunava ove sezone, našao je za shodno da podseća kako su prošle sezone dva puta dobili City i Liverpool iako su završili iza njih "Ali neka, nema veze, rekli smo da su zasluženo bili ispred nas iako smo ih dobili po dva puta, i prvog i drugog na tabeli, a mi tek treći..."
Прслин Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Цар. ФА забранила Астон Вили да на Вембли донесе једну од бољих шеталица икада виђених. Застава има 20х20м, а проблем је што садржи и назив противника, што је супротно правилима. Покренута је петиција да се ипак дозволи уношење заставе, а име петиције је God Save the Flag. :)
Muwan Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Ovde je veći problem od korišćenja imena protivnika to što poruka insinuira da je protivnik bollocks.
Прслин Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 То што има подтекст је и чини добром. Глупо је поредити са римованим дебилизмима са севера из последњих десетак годона, али капирам да би свакоме на планети, чак и навијачима Арсенала, било драже да виде ово на противничкој трибини него нешто у фазону "Астон Вила је мени мила".
Meazza Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Jebote, dokle je dovela politicka korektnost. Ne sme se podjebavati suprotan tim na fudbalskoj utakmici.
Dr Arslanagić Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Jebote, dokle je dovela politicka korektnost. Ne sme se podjebavati suprotan tim na fudbalskoj utakmici. +1 Uopšte je glupo to dogovarati sa fudbalskim savezom.
levi Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Ozbiljno? Bolja je bila nekorektnost koja je dovela do toga da se ubijaju na stadionima. Šta znam, ima ko voli
Recommended Posts