MancMellow Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 gotovo je ovo :( E sad. Čekaj malo ima još ceo prelazni rok, možda i Chelsea nekoga dovede...
ducca Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 (edited) Zasto bese dobijaju ovi trofej, za plasman u PL? Je l i Watford dobio? U svakom slucaju draze mi videti Norwich u EPL, ako nista vecinu igraca znam od prosle sezone pa nece biti mnogo nepoznanica za fantasy. Edited May 25, 2015 by ducca
Muwan Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Srednjevo je odvratnija pojava čak i od Leedsa, danas je lep dan za fudbal u celini.
ArleKino Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Ama sta vam je, ljudi Bozji? Ta prica oko Vidala je cista izmisljotina calciomercatoweb-stranice (ne brkati sa calciomercatom). To sto su se pojavila dva Cileanca na Twitteru da prepisu tu pricu ne znaci da je ona istinita. Martinezu menadzer dize cijenu, ni od toga nema nista. Nije Wenger lud da spicka 30 miliona funti na 29-godisnjeg poor man's Jardela. On ce biti lud da ponudi 30.000.001 funtu za Sterlinga. Kakogod, najvece pojacanje za vezni red smo vec dobili, novi ugovor je potpisao Rosicky. :)
MiddleClass Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Zasto bese dobijaju ovi trofej, za plasman u PL? Je l i Watford dobio? U svakom slucaju draze mi videti Norwich u EPL, ako nista vecinu igraca znam od prosle sezone pa nece biti mnogo nepoznanica za fantasy. Nije Votford bio prvi.
Sandens Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Kakogod, najvece pojacanje za vezni red smo vec dobili, novi ugovor je potpisao Rosicky. :) dobro je. posto se pre nedelju dana pojavija suluda vest da ga west ham trazi.
John Coltrane Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Vidal u Arsenalu.Ne zajebava se Wenger. Nadam se da je patka.
ArleKino Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 dobro je. posto se pre nedelju dana pojavija suluda vest da ga west ham trazi. Nije iskljuceno da ste ga htjeli, ali Wenger je ukljucio razum. Rosicky je sa 35 godina bolji igrac nego sto je bio sa 27-28, samo Profa ima man-crush na Cazorlu pa Rosicky ne igra dovoljno. I pored toga je dao vise golova iz igre nego Santi ove sezone.
MancMellow Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Nije iskljuceno da ste ga htjeli, ali Wenger je ukljucio razum. Rosicky je sa 35 godina bolji igrac nego sto je bio sa 27-28, samo Profa ima man-crush na Cazorlu pa Rosicky ne igra dovoljno. I pored toga je dao vise golova iz igre nego Santi ove sezone. Jebo mater ako mu je Cazorla lepši, no kad je u pitanju privlačnost mlađih muškaraca, tu se Wengerova ne poriče ^_^
John Coltrane Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Sve vece sanse da ce Vicel kod nas. LVGu malo 1 belgijski zbun, pogotovu ako je tacno da ce Arsen maznuti Vidala.
ducca Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Nije Votford bio prvi. Pa znam da nije i da je Bournemouth kao prvi dobio nekakav trofej, pa sad i ovi, kapiram da samo Watford nije uzeo trofej od onih sto su izborili promociju. Zato i pitam...
Recommended Posts