Jump to content

Premier League 14/15

Featured Replies

Kako su carski odlučili da podele ravnomerno i time povećaju zanimljivost cele lige, što opet dovodi do povećanog interesovanja, gledalaca, para i tako u krug. :thumbsup:

+1

Lallana 25 miliona

Lovren 20 miliona

Marković 20 miliona

Moreno 18 miliona

Balotelli 16 miliona

Taman ostane za Rodgersovo novo zubalo nekih 20 miliona. Plus pare od Suareza...

http://www.theguardian.com/football/blog/2015/may/20/football-free-transfers-bosman-europe-sami-khedira-nigel-de-jong-james-milner--danny-ings-dani-alves

Има пар да се пробере.

У другим вестима...

http://www.theguardian.com/football/2015/may/20/raheem-sterling-liverpool-manchester-city-united-arsenal

Svaka cast za ovu tabelu! Englezi... :Hail:

Ne brini Middle, uskoro će tako i tvoji Španci... ako prođe ovaj novi dil, koji su odmah pokušali da blokiraju štrajkom ali nekako nisu uspeli. I ako Real/Barsa ne uspeju da ipak zadrže najveći deo para pozivajući se na implantación social (20% jednom i 20% drugom samo na osnovu tog "društvenog značaja", pa još 35% od rezultata...)

Trebao je Rajan da se okrene i zaveze samarcinu pijanom magarcu...

Nisi me mogao vise uvrijediti Vini no da mi kazes tvoji spanci! :(

Jes pa da ga ubije svojim bokserskim udarcem pa posle da odgovara  :fantom:

Kakva je tekma u Londonu?

Svasta pitas, pa imas livescore 

На лајвскору бар нешто трепће.

На лајвскору бар нешто трепће.

Evo ga i prenos, ko hoće da gleda

simpsons-soccer-gif-o.gif

Чували су се за друго.

Чували су се за друго.

MA da, ja bih rekao da ni jedni ni drugi neće da igraju... 0:0 svima odgovara i to je to...

Ovo je sve nešto bilo slučajno, blesavi Žiru onaj šut još 100 puta da gađa neće tako pogoditi, a bradonja bi onaj 1-1 promašio, sve i da golman Arsenala nije udario loptu...

Guest
This topic is now closed to further replies.