nbg4ever Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Ko od ovih novih ima najvise sansi za opstanak? I najbolju odbranu? Pitam za prijatelja...
ArleKino Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 1-2.Chelsea i Manchester City, između 87 i 90 bodova, prednost Mourinhu (89:88), 3.Arsenal (82), 4.Manchester United (76), bonus-track: 5.Liverpool (74), 6.Tottenham (72), 7.Everton (67), 8.Newcastle (63)... 18.Hull (34), 19.West Brom (33), 20.Burnley (26).
porucnik vasic Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Lovren nije dobio vizu na vreme, Lallana se povredio još u Engleskoj, Marković blago na pripremama (ali je već igrao pre toga), Origi je u Lilleu, Remy je srčani bolesnik i vraćen je u garantnom roku, Moreno i Manquillo dolaze prekasno. Koga od njih bi ti stavio sinoć da igra, kako i zašto je to uopšte bitno? Can je pokazao odličan skill set za sada i biće korisno pojačanje, a Lambert će kada dovedu još jednog napadača i tapnu Borinija biti 3. opcija i igrati po kupovima ili u burstovima od po 20 minuta. Е ако Ловрену Хенри са свим својим везама не може да среди визу онда смо ми у озбиљном проблему. Мене Туре није нимало импресионирао, то што он игра на дефанзивном везном одрадио би много боље би црни брат из Вест Хема за упола мању кинту. Влар би за секту итекако био појачање. Пласман без редоследа Сити,ми, Специјални и Арсенал Испадају КПР,Барнли и Свонси
Weenie Pooh Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Turčin ne igra DCM, igra isto što i Henderson samo sa manje trčanja. Na DCM je očigledno ideja da se smenjuju Gerrard i Lucas, pa šta nam bog da <_< Kao što rekoh ranije, Sekta mi deluje kao daleko ozbiljniji kandidat za četvrto mesto od Liverpula :(
MiddleClass Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Ne treba Junajtedu stoper, ionako je cilj LS, a to je izvjesno sa ovim rosterom. Jedino ih jebe taj trener...
porucnik vasic Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Turčin ne igra DCM, igra isto što i Henderson samo sa manje trčanja. Na DCM je očigledno ideja da se smenjuju Gerrard i Lucas, pa šta nam bog da <_< Kao što rekoh ranije, Sekta mi deluje kao daleko ozbiljniji kandidat za četvrto mesto od Liverpula :( Бушни су позади.
Weenie Pooh Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Bušni smo i mi sasvim dovoljno. A tri balvana u odbrani nisu veći problem od dva balvana u odbrani.
Mercuzzio Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 1. Chelsea 2. Man City 3. Tottenham 4. Man Utd 4. Liverpool 5. Arsenal 6. QPR ---------------- 18. WBA 19. Leicester 20. Sunderland
Weenie Pooh Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Dva četvrta mesta, diplomatski, da se ne zameriš najbrojnijim klanovima na temi -_- Arry na šestom
smorenko Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 1. Chelsea 2. UTD 3. Arsenal 4. Citeh 18. Leichester 19. WBA 20. Burnley moji paceri 8 ili 9
Recommended Posts