Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

Posted

SK prenosi:

Mančester Junajted - Svonsi (Subota 13:45, SK 1)

Vest Hem - Totenhem (Subota 16:00, SK 1)

Arsenal - Kristal Palas (Subota 18:30, SK 1)

Liverpul - Sautempton (Nedelja 14:30, SK 1)

Njukasl - Mančester Siti (Nedelja 17:00, SK 1)

Barnli - Čelsi (Ponedeljak 21:00, SK 1)

Имаш муштулук ако ове године не буде оног акања са суботњим поподневним термином.

• Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ako se dobro sećam, na prošlom topiku je već bilo pisano (mislim baš renne) da će biti svih tekmi od 16h..

Posted

Имаш муштулук ако ове године не буде оног акања са суботњим поподневним термином.

e pa već sam negde ovde napisao da će ići ove godine redovno subotom

Posted

Ja čuo da neće ići sve nego samo po jedna?

Posted

e pa već sam negde ovde napisao da će ići ove godine redovno subotom

Добро, онда повлачим онај муштулук. :p

Posted

Ja čuo da neće ići sve nego samo po jedna?

na sk1-2 jedna, a 4-6 još tri

Posted

Добро, онда повлачим онај муштулук. :P

Stipso :P

Posted

Fino je u 5 mecava imati 5 pobeda, ali opsti je utisak da sa ovom odbranom nemamo™ nikakve sanse. Tri igraca koji su seljakani po pozicijama (Evans i najstandardniji, i na poziciji i sa minutazom, je igrao najgore) tek u novoj formaciji ne znaju gde teraju. Nocas je Smoling bio i najbolji sto dovoljno govori. Bleket, ponovicu po ko zna koji put, jedini koji me raduje (a i jedini levak sto je vrlo bitno kad imas 3 desnjaka na DC u 3-5-2).

Flecer je puno gresio i prodao masu lopti, a ni Erera nije bio nista bolji, valjda zbog Chicharita koji za razliku od Velbeka ne igra nista osim pipirevke u 16m (jedini potez ona asist Runiju). Velbek mnogo vise radi za tim i rasterecuje ovu dvojicu u krugu.

Najveca zasluga VGalu ide na racun preporodjenog Mate i Janga-izgledaju kao u najboljim danima, sto i Runi prati, tako da ce RVP doci kao slag na tortu.

Zanima me kako ce ovaj tempo trcanja podneti kad se sezona bude zahuktala, sreca u nesreci pa nema Evrope ove sezone.

Sto se tice transfera sve manje pominju Humelsa, ko je uopste "alternativa" (nadam se ne Vlar?) a sve vise se govori o potencijalnim odlascima (Kagawa, Chicarito, Nani, Felaini, pa i Kleverli verovatno u Everton).

Posted

Moramo stopera da dovedemo,inace cemo primati previse golova...Jones je takva rupa,ne verujem...Erera me odusevljava...

Posted

sta mislite ko ce biti u prva cetiri na kraju?

moj tip

chelsea

city

manchester

arsenal

Posted (edited)

Chelsea

Arsenal

City

Everton

Важније је ко испада:

Burnley

Leicester

Hull

Edited by Прслин
Posted

Liverpool

Stoke

QPR

Arsenal

Posted

Liverpool, Everton, Hotspur, Newcastle, ne nužno tim redom... Burnley herojski preživljava i ostavlja iza sebe: QPR, Stoke, Leicester.

Posted

Ispadaju: Lester, Vest Hem i Svonsi..

Titula: Arsenal, Čelzi, Siti, Junajted..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...