John Coltrane Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Uspeo je da pomesa 4 igraca Sent from my iPhone using Tapatalk
ToniAdams Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 bulja tekma, nikad vece dosade. ako ne zaspim do kraja zaustavnog vremena bice to uspeh.
Weenie Pooh Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Uspeo je da pomesa 4 igraca Majstorski. Problem je što sva četvorica imaju slične frizure :D Pre toga je pohvalio navijače Čelsija što pevaju pesmu posvećenu Gerrardu, potpuno neobavešten da je u pitanju parodija ("he fell on his fucking ass, he gave it to Demba Ba"). I još vidovito dodaje da je to Mourinho sigurno odobrio.
Cort0 Maltese Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Majstorski. Problem je što sva četvorica imaju slične frizure :D Pre toga je pohvalio navijače Čelsija što pevaju pesmu posvećenu Gerrardu, potpuno neobavešten da je u pitanju parodija ("he fell on his fucking ass, he gave it to Demba Ba"). I još vidovito dodaje da je to Mourinho sigurno odobrio. Šteta šta sam gledao hrvatski SK na kojem nije bilo ovakvih minijatura. Što prije ova sezona završi, to bolje. Rodžersara nadmašio Tottenhemove transfere od Baleovih para i bacio godinu dana u vjetar. Dajte Kloppa ili Rafu da se igramo.
MancMellow Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Što prije ova sezona završi, to bolje. Ovo mu u principu dodje kraj sezone za Liverpool (a i za United)
renne Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ovo mu u principu dodje kraj sezone za Liverpool (a i za United)Ako
MancMellow Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ako Da znas. Nekako smo noktima ostvarili cilj i osim toga ostale su u secanje neke lepe pobede i to je to. Memphis je lepo pojacanje, ali bar jos trojica nam trebaju, ako ode DDG onda i golman
smorenko Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 united mora da dobije hull u poslednjem kolu, nemojte se zezati s tim :)
Zavrzan Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 istrosen je hazard vec nekoliko utakmica. ne razumem zasto ga mourinho i dalje forsira Murinjo je fudbalski Tibodo :D
renne Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Da znas. Nekako smo noktima ostvarili cilj i osim toga ostale su u secanje neke lepe pobede i to je to. Memphis je lepo pojacanje, ali bar jos trojica nam trebaju, ako ode DDG onda i golman Zato i kažem. Mnogo teška sezona za praćenje, svega je bilo
ArleKino Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ovo mu u principu dodje kraj sezone za Liverpool (a i za United) Još ste u igri za direktan plasman u CL. Mislim, teoretski, Liverpool vas još može prestići - ako dobiju preostale dvije utakmice, a vi izgubite od nas i Hulla, uz "swing" od 15 golova. :D
Meazza Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Jedna od najdosadnijih EPL sezona like, ever, ne znam da li se slažete? Uostalom, to važi i za Italiju i Nemačku od ovih jačih. Na stranu što je sve rešeno vrlo brzo, maltene u polusezoni, nego je i fudbal bio katastrofalno dosadan, veliki su se raspali (City, ManUtd, Liverpool, Roma, Napoli (milanske timove da i ne pominjem), Dortmund...), a od crnih konjatm niko nije zapretio ni u naznakama. (Arsenal... pa, nije se raspao, ali nista nije ni uradio). Radi kompenzacije, pratio sam malo vise Ligue 1 (gledam kao golove, dok mi je za ove tri lige i vise nego dovoljan FlashScore) i poceo sam da otkrivam Juznu Ameriku. Eto, i Liga Sampiona je ispala OK, sa super polufinalnim parovima. Ja vec poceo da izvlacim saldo sezone. :D
Recommended Posts