Aleksandar88 Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Pravi Manc, ni na prijateljskoj nece da prizna da je gol neregularan.
Töölönlahti Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Žigarin understudy, vidi se taj autorski pečat brutalnog finišera...
Weenie Pooh Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Ovo već nije ličilo na pripremnu utakmicu, nego full-blown prošlosezonski LFC raspad. U prvom poluvremenu agresivni, trče, pritiskaju, otvaraju kontre... onda daju gol i isključe se iz utakmice... onda prime dva, i nemaju snage ni da pokušaju nekakav preokret. Jedino kad Suarez odnekud izroni i sam ih pokrene, uspevali su nešto da iščupaju, inače bi pola utakmica ovako izgubili.
Giggsy Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) Tyler Blackett :ziga: Jos dete rodjeno u Manchesteru. Nadam se da je sve ovo najava ozbiljne karijere I nadam se da ove pobede nece previse zamazati oci nikome. I pored napretka, pojacanja su neophodna Edited August 5, 2014 by Giggsy
Weenie Pooh Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 I nadam se da ove pobede nece previse zamazati oci nikome. I pored napretka, pojacanja su neophodna Nemoj da mračiš nego proslavljaj osvojeni trofej. Nikad se ne zna kad će da uleti višedecenijsko čekanje do sledećeg -_-
189- Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 mancester ce verovatno biti u sitaciji kao loverpool prosle sezone. nema evrope, nema tolike istrosenosti kao kod konkurenata i to ce biti velika prednost. mnogo me zanima kako ce ova taktika proci u pl. jedva cekam da pocne
porucnik vasic Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Од појачања за које је дато скоро 100 милиона нечега играо само Рики од кога је и Мрђа бољи центарфор и онај несрећни Турчин који је гори од Лукаса.
MancMellow Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Nisam gledao, bilo je doslo vreme za moja 4 sata sna :( Ali svejedno - :)
porucnik vasic Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Nisam gledao, bilo je doslo vreme za moja 4 sata sna :( Ali svejedno - :) Ниси много пропустио.
MancMellow Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 upravo sam odgledao sedmominutne hajlajtse. nista sto nisam znao i pre. dacemo mnogo golova, a ako se ne pojacamo i to ozbiljno u odbrani, primicemo isto toliko.
renne Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 SK prenosi: Mančester Junajted - Svonsi (Subota 13:45, SK 1) Vest Hem - Totenhem (Subota 16:00, SK 1) Arsenal - Kristal Palas (Subota 18:30, SK 1) Liverpul - Sautempton (Nedelja 14:30, SK 1) Njukasl - Mančester Siti (Nedelja 17:00, SK 1) Barnli - Čelsi (Ponedeljak 21:00, SK 1)
ducca Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Ja gledao prvo, odbrana porozna, Jones kasnio kao za trolom pa to nadomestio jednim "pravovremenim" uklizavanjem, skolski penal. Posle par minuta Evans vuce loptu oko 16m i ne daje nikome, dvojica ga polako pritiskaju, desno od njega Smalling umesto da rasiri ide ka Evansu, sledi panican pas doticnom koma lopta prolazi kao da ga nema i otvara se situacija Liverpoolu. Bice kuknjave cele sezone na back 3. I dalje me Youngova forma impresionira, odlicno deluje i elvo i desno, bori se grize, cak se i vraca u dovoljnoj meri da ne dobije previse najebavanja mame od LVG, centarsutevi svi kao teledirigovani, kanda je tempirao vrhunac forme da mu bude avgust i da obezbedi sebi jos jedan stint u Utd dresu. Valencia izasao zbog povrede, LVG posle objasnio da nije konkretna povreda ipak u piutanju, vec koliko sam ga skapirao da nije imao najbolji feeling u nogama i da je samoinicijativno resio da izadje, sto je i bio dogovor pre meca da sam odluci koliko moze, tako da nadam se da tu nema mesta za brigu. Rooney dobio traku i cini mi se da ipak izgledi ukazuju na to da ce on biti kapiten, previse je LVG proracunat i iskusan lik da bi eventualnim postavljanjem "svog coveka" uneo nemir i razdor u ekipu, previse bi bilo da posle propustenih priprema i 3 nedelje odmora zvekne traku Persiju, i preuzme bilo kakav rizik da se ovaj talas pozitivne energije i minimalno urusi. Cini mi se i da je kuliranjem Roonija na prvim utakmicama sto se trake tice hteo da vidi njegovu reakciju i da ga je pozitivan pristup ubedio da moze da se osloni na njega. Sledi Valencia 12.08. pa Swansea.
Töölönlahti Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Од појачања играо само Рики и Турчин. Lovren nije dobio vizu na vreme, Lallana se povredio još u Engleskoj, Marković blago na pripremama (ali je već igrao pre toga), Origi je u Lilleu, Remy je srčani bolesnik i vraćen je u garantnom roku, Moreno i Manquillo dolaze prekasno. Koga od njih bi ti stavio sinoć da igra, kako i zašto je to uopšte bitno? Can je pokazao odličan skill set za sada i biće korisno pojačanje, a Lambert će kada dovedu još jednog napadača i tapnu Borinija biti 3. opcija i igrati po kupovima ili u burstovima od po 20 minuta.
MancMellow Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 at Ducca Ja ne znam šta oni misle, ali centralnog beka moraju da kupe, makar jednog. ludilo je bez toga ući u sezonu.
Recommended Posts