MiddleClass Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Van Gal - Nisam ja Murinjo! Imate tekst na b92. Uglavnom kenja kako je tesko igrati protiv ekipa koje dodju na Old Traford da se brane. Jadnicak! :(
John Coltrane Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 I jedni i drugi će morati da dovedu nekoliko ozbiljnih pojačanja, pre svega u napadu, ovako više ne ide Dokle ces ponavljati jedno te isto, covece, kako ne dosadis sam sebi? Nisam odavno gledao Man Utd, da li se kod Radomira vidi da su kolena/fitness problem, ili je nešto drugo u pitanju? UTD je igrao protiv Chelskija, Sitija, Liverpula u zadnjih mesec dana- pa sta si ti onda gledao?! LVG je preveliki ego manijak, a to se pokazuje sa spustanjem Runija u sredinu, drzanjem Rafaela (jedinog klasincog DR na klupi non stop), Matom na desnom krilu, Jangom pre ADM u startnoj, davanjem penala RVP koji nije igrao 2 meseca itd. No, kvalitet Karika, o kom je pricao SAF kad ga je doveo u UTD uz cuvenu izjavu da je to najbolji engleski vezni igrac, sve to postavi na svoje mesto i igra je neuporedivo bolja bez obzira na protivnika. Mislim da u tom smeru treba da se vodi transfer politika kluba na leto.
ducca Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 (edited) Ocigledno je Celsijev fan (posto je grobar, preduslov je uspunjen ) pa su ga castili da se poraduje tituli. Kaze Terry ramenom blokirao sut Opet pokraden Mourinho Edited May 3, 2015 by ducca
Прслин Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Није уопште ни раме, ни рука: грудима је блокирао, а онда је налетео други играч Челзија (нисам видео који) и коленом избио.
Weenie Pooh Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 UTD je igrao protiv Chelskija, Sitija, Liverpula u zadnjih mesec dana- pa sta si ti onda gledao?! Protiv LFC sam uglavnom imao obe ruke preko lica <_< Ove druge dve nisam gledao, previše ste brate dosadni. Ovo da je LVG egomanijak kažeš u odgovoru na Falcao pitanje? A zašto ga je dovodio na pozajmicu ako mu ne odgovara?
John Coltrane Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Penal samo za 189, btw Azar je ucio od najboljeg Janga
ducca Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Specijalni iskukao taj svoj penalcic, mnogo je tu truda ulozeno.
John Coltrane Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 ovakav penal chelseaju se nije dosudio nijednom a bilo je 4,5 sansi za to
Recommended Posts