Miljenko Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Otprilike. I dalje mi je neverovatno, da smo primili 3 komada protiv metiljavog Evertona.
Cane Vukic Prebranac Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Е нек је и мене метиљави Евертон обрадовао једном ове године
ducca Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Inace zanimljivo, apropo danasnje price o ofsajdu kod treceg gola Evertona, Anri i Sunes se slazu da je sudija morao zaustaviti igru jer se Lukaku prvo aktivirao pa onda stao navlaceci za sobom i reakciju odbrane. A LVG kaze da je primetio, kao i Giggs, jos na zagrevanju da igraci nisu bas raspolozeni za igru i da nece da izadje na dobro
MancMellow Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Nisam bio u Bgd-u, izabrao sam pravu utakmicu da propustim :)
Weenie Pooh Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 A LVG kaze da je primetio, kao i Giggs, jos na zagrevanju da igraci nisu bas raspolozeni za igru i da nece da izadje na dobro Prepisuje Radonjinu minijaturu sa Jovićem u prvoj utakmici finala. "Video sam na poluvremenu da neće da valja, onda sam ga ipak poslao na teren i eto, nije valjalo. Bio sam u pravu."
John Coltrane Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 (nek neko od sektasa photoshopira zlatnu rukavicu )
levi Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Ulazi Bournemouth, "grad koji je poznat po organizovanju momačkih i devojačkih večeri" Engleska Mitrovica
Recommended Posts