August 2, 201410 yr Ma Rodgers ne zna gde udara, to je valjda odavno jasno. Svako malo se nekog igrača odriče zauvek da bi ga 6 meseci kasnije dizao u zvezde. Agger nije njegov igrač, ima visoku platu, sklon je povredama, ne zove se Lovren... Meni je jedan od omiljenih u poslednjih 10 godina, ali ko mene pita. Evo ga velški Xavi, rešava situaciju 1 na 1 sa golmanom putem stative, Sterlinga, Abijatija, i zakucava odbitak
August 2, 201410 yr Lambert prekinuo niz od 634 iskorišćena penala za redom Prokletstvo Liverpulove devetke...
August 2, 201410 yr Liverpool live. Super. http://www.ifeed2all.eu/watch/272981/7/watch-liverpool-fc-vs-ac-milan.html
August 3, 201410 yr Koliko je nisko pao Milan, osećam se kao protiv West Broma da se igra... ili eventualno Hughesovog QPR-a. Mislim, don't get me wrong, odlično je to. ^_^
August 3, 201410 yr Suso objasnio pred kraj. Inače prava trening utakmica. Bojim se da će naloženi Man Utd da oduva ove mučenike u urugajskoj post-partum depresiji...
August 3, 201410 yr Mislim da je fer da se puste klinci na teren i time efektivno Unitedu prepusti ovaj falš Kup šampiona, a oni da se revanširaju puštanjem kada se u kasnoj eliminacionoj fazi sretnemo u onom pravom...
August 3, 201410 yr +1 Ne igra ni Sturridge, otišao kući u Englesku. Kako je igrao, i nije neka šteta.
August 3, 201410 yr Lambert prekinuo niz od 634 iskorišćena penala za redom Prokletstvo Liverpulove devetke... Nije to ta priča,biće on dobar
August 3, 201410 yr +1 Ne igra ni Sturridge, otišao kući u Englesku. Kako je igrao, i nije neka šteta. Vec se pravi 1 alibi za poraz