Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

Posted

Stidiš se pa nećeš da priznaš, znam. I treba da te bude sramota -_-

• Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zašto vi njega šutirate to bog sveti zna. Meni on uvek bio pouzdaniji od Škrtela

Posted

Ma Rodgers ne zna gde udara, to je valjda odavno jasno. Svako malo se nekog igrača odriče zauvek da bi ga 6 meseci kasnije dizao u zvezde. 

Agger nije njegov igrač, ima visoku platu, sklon je povredama, ne zove se Lovren... Meni je jedan od omiljenih u poslednjih 10 godina, ali ko mene pita.

Evo ga velški Xavi, rešava situaciju 1 na 1 sa golmanom putem stative, Sterlinga, Abijatija, i zakucava odbitak :Hail:

Posted

Lambert prekinuo niz od 634 iskorišćena penala za redom :isuse: Prokletstvo Liverpulove devetke...

Posted

Mladjani lambert sagoreo u zelji...

Posted

Koliko je nisko pao Milan, osećam se kao protiv West Broma da se igra... ili eventualno Hughesovog QPR-a.

Mislim, don't get me wrong, odlično je to. ^_^

Posted

Suso objasnio pred kraj. Inače prava trening utakmica. Bojim se da će naloženi Man Utd da oduva ove mučenike u urugajskoj post-partum depresiji...

Posted

Mislim da je fer da se puste klinci na teren i time efektivno Unitedu prepusti ovaj falš Kup šampiona, a oni da se revanširaju puštanjem kada se u kasnoj eliminacionoj fazi sretnemo u onom pravom...

Posted

+1

Ne igra ni Sturridge, otišao kući u Englesku. Kako je igrao, i nije neka šteta.

Posted

Lambert prekinuo niz od 634 iskorišćena penala za redom :isuse: Prokletstvo Liverpulove devetke...

Nije to ta priča,biće on dobar

Posted

+1

Ne igra ni Sturridge, otišao kući u Englesku. Kako je igrao, i nije neka šteta.

Vec se pravi 1 alibi za poraz :fantom:

Posted

Pa naravno, mora se kompenzovati za ovakve gluposti:

Dr. Džo Alen. Car.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...