Jump to content

Premier League 14/15

Featured Replies

On 23. 3. 2015. at 15:50, 189- said:

@jc

azpilicueta. ostali nisu vazni. mada bih rekao i dani alves, zabaleta i carvajal. ostale ni ne pratim.

Azpi je toliko dobar da igra levog beka, Alves nikada nije igrao odbranu, Zabaleta ove sezone ne postoji, Karvahal bi se i u Leveru klao za mesto sa Hilbertom i Jedvajom. Daj ne zezaj.

On 23. 3. 2015. at 18:31, renne said:

Martin Skrtel charged by FA over alleged stamp on Manchester United's David De Gea

Ma Weenie je objasnio™ da je bio u punom trku i da nije namerno. Opet ta FA na strani UTDa, zaboga.

On 23. 3. 2015. at 18:33, John Coltrane said:

Azpi je toliko dobar da igra levog beka, Alves nikada nije igrao odbranu, Zabaleta ove sezone ne postoji, Karvahal bi se i u Leveru klao za mesto sa Hilbertom i Jedvajom. Daj ne zezaj.

Sve stoji.

On 23. 3. 2015. at 16:30, MocaVukotic said:

ja samo da kažem da kad bi terry sad prestao da igra nema dileme ko bi bio novi kapiten chelsea.

On 23. 3. 2015. at 16:33, beowl said:

Azpilicueta naravno.

+1

On 23. 3. 2015. at 18:38, John Coltrane said:

Ma Weenie je objasnio™ da je bio u punom trku i da nije namerno. Opet ta FA na strani UTDa, zaboga.

Ne slušaju oni mene, budale <_<

Evo snimak, Škrtel gazi De Geu u savršeno prirodnom koraku (doduše nije punom trku, već usporava). Rekao bih da je nemoguće dokazati nameru. Možda je mogao da se ranije odrazi sa leve i efektno preleti preko njega ali jebiga, nije baš svako akrobatski nadaren.

https://www.youtube.com/watch?v=uiSLTCCAtAA

Poređenja radi, Costa protiv Škrtela. Tu se namera bolje vidi jer Costa u letu neprirodno spušta nogu upravo da bi se dočekao tu gde treba.

• Author
  On 23. 3. 2015. at 18:33, John Coltrane said:

ne nego azpi je toliko dobar da i levog beka igra bolje nego bane desnog. i to nije njegova krivica sto tu igra nego menadzerova.

Addendum: Ako se dobro sećam, Costa i nije naknadno dobio suspenziju zbog gornjeg starta, nego zbog ovog koji je još očigledniji:

Aman Weenie, pa lopta je vec u rukama DDG kad ga ovaj skot gazi! Vidi se jasno kao dan da je Skrtel MORAO da se odrazi levom nogom i preskoci DDG. Za tako nesto ne treba akrobatska nadarenost, a valjda stoper zna da se odrazi (kako inace skace i kupi lopte glavom?!) i valjda stoper mora da ima tajming kad je skok u pitanju.

@189

Ili je mozda Bane toliko ucinkovit da je levo mogao da ostane i A.Kol?! Retko koja ekipa trenutno ima perfektan par bekova (kao npr Kafu-R.Karlos, ali i to je bilo u repki ne u klubu).

• Author

ashley cole koji ne igra ni u romi da igra u chelsea? 

eh roberto karlos, kako tek taj nije igrao odbranu. bio je 67. po tacklovima i 232. po blokiranim sutevima u spanskoj ligi. :(

@Coltrane: Jebiga, to što ti navijački ceniš da je morao da se odrazi a ja navijački cenim da nije morao (btw štoper praktično nikad nije u ovakvoj situaciji da juri za loptom kad golman istrčava), to je bespredmetno. Videćemo da li će ga kazniti, meni ovaj snimak ne deluje naročito ubedljivo kao dokaz nesportskog ponašanja. *shrug*

On 23. 3. 2015. at 19:09, Weenie Pooh said:

Ne slušaju oni mene, budale <_<

Evo snimak, Škrtel gazi De Geu u savršeno prirodnom koraku (doduše nije punom trku, već usporava). Rekao bih da je nemoguće dokazati nameru. Možda je mogao da se ranije odrazi sa leve i efektno preleti preko njega ali jebiga, nije baš svako akrobatski nadaren.

https://www.youtube.com/watch?v=uiSLTCCAtAA

Sigurno mu ne treba akrobatska nadarenost da preskoči nešto, nije on bogalj, on je fudbaler.

On 23. 3. 2015. at 19:32, Timmi said:

eh roberto karlos, kako tek taj nije igrao odbranu. bio je 67. po tacklovima i 232. po blokiranim sutevima u spanskoj ligi. :(

Džaba ti Roberto Carlos, ja bih uvijek u tim prije uzeo Lizarazua nego njega.

@JC i Weenie - ja ću posve nenavijački reći da je OK što je Škrtel na rubu suspenzije, a to nema nikakve veze, ponavljam, nikakve veze, sijecite me tu na forumu ako lažem, sa tim što je iduća tekma Liverpoola ona protiv Arsenala kojem je Škrtel dao tri gola u zadnje dvije ligaške tekme. :fantom:

Videćeš ti kad Leadership Lovro zabode dva komada glavom posle kornera...

• Author
  On 23. 3. 2015. at 19:32, Timmi said:

i po ukupnom ratingu 147.  :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout