Weenie Pooh Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 raportovan si za bezobrazluk Nikako ne mogu ja njemu da dodjev vec on meni. Ovo je moj forum i kad nisam tu. Sad si kao navijači LFC koji ne mogu da veruju da je petostruki šampion Evrope u trećem šeširu za LŠ. Jebiga, gleda se po sistemu what have you done for me lately, a ne na osnovu nekog tamo minulog rada i stare slave.
Bustin Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Sad si kao navijači LFC koji ne mogu da veruju da je petostruki šampion Evrope u trećem šeširu za LŠ. Jebiga, gleda se po sistemu what have you done for me lately, a ne na osnovu nekog tamo minulog rada i stare slave. nisi me mogao gore uvrediti
porucnik vasic Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Pff, nisam odusevljen, mada naravno prezadovoljan. rezultatom :) Mata stvarno ume u fudbal, ali ADM bez one asistencije ko ja da sam igrao. Valencia dizastr. Smalling ok, jones podnosljiv. Herrera bitan kao iuvek, Fellaini, jbg, kljucan. Rooney na stranu penal, ali i pored toga nije bas imao dan. Blind standardan, Carrick ume to mnogo bolje, a onu gresku bolje da ne komentarisem kad se ovako lepo zavrsilo Ok, liverpool se samoubio, poklonu se u zube ne gleda :) Top 4 sad apsolutno ne bi smeo da se ispusti Честитке колеге секташи. Наше самоубиство из заседе баш подсећа на прошло пролеће. Има још доста да се игра, али ово вам даје психолошку предност.
Kanzas siti zez Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 sad bih se smejao Mourinhu i Courtoi, kad bih imao snage zbog čega Gojko ovako naglašava Bruce?
Weenie Pooh Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Stvarno utakmica dana, jebote nisi me mogao gore uvrediti We aim to please :)
189- Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 eto uini samo se ti smej. jubilarni 20. put gubimo prednost ove sezone. do sada je bio obicaj da prokockamo 0-1 ali evo sada vec i 0-2. slavicu dan kad ivanovic ne bude u prvoj postavi.
porucnik vasic Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 slavicu dan kad ivanovic ne bude u prvoj postavi.
John Coltrane Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 (edited) Sta bi sa Bustinom?! :o Bam-bam za 2min?! Ima li gif Murinjove face? edit: Brus i Felan tandem Edited March 22, 2015 by John Coltrane
189- Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 (edited) pogledaj middle kako igra covek u odbrani. nemoj da te zavarava cinjenica da tu i tamo da gol. evo danas je krivac za oba gola. i azpilicueta i luis su bolji bekovi od njega, sto i svakom utakmicom dokazuju. da ne zaboravim i cahilla. naprosto se gubi na terenu Edited March 22, 2015 by 189-
Meazza Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 pogledaj middle kako igra covek u odbrani. nemoj da te zavarava cinjenica da tu i tamo da gol. evo danas je krivac za oba gola. i azpilicueta i luis su bolji bekovi od njega, sto i svakom utakmicom dokazuju. da ne zaboravim i cahilla. naprosto se gubi na terenu Jesi siguran da je za drugi gol kriv bas on, a ne neko drugi?
Recommended Posts