cvrlle Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Inace Soton krenuo u shoping izgleda, poslali ponudu za Roja Sportingu (i to nakon dovodjenja Bertranda i imanja malog Targetta kome se prognozira da ce biti ubica) Osvaldo leti definitivno, Schneiderlin ostaje hteo-ne hteo a pominje se da bi mogla da padne ponuda Unitedu za Chicharita... a na sve to i tadic plese...
kralj Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Pele će sigurno biti Kumanova prva opcija. Bilo bi ružno da se Džej i Čič bore za mesto. Sent from my iPad using Tapatalk
ArleKino Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 I onda Bora Corba na Sportskoj galaksiji nabraja ko je otisao iz Southamptona: "Riki, Laki, Caki, Luki, Cembers, Lovren Deki i naravno Dzej".
ducca Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Mislim da su decidirano rekli da Jay i Schniderlin ostaju. A i ne kapiram kako bi Jay uopste i mogao da predje bilo gde kad se oporavlja od ukrstenih ligamenata, ko bi njega takvog sad dovodio i gde bi prosao lekarski da mi je znati...
kralj Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Poketino ih je hteo sa sobom. Vidim da je posle demantovano, ali u jednom trenutku su bili blizu odlaska obojica.
malkin Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 the fuck... Lampard u Sitiju na pozajmici do marta.
Weenie Pooh Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Nije dosta to, nego još i Žozetova izjava da Torres sigurno ostaje u Čelsiju - kao da hoće da nam rasplaču 189-a :(
Прслин Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 'Arry Реднап, Мирослав Ћиро Блажевић енглеског фудбала, видео да се коњ поткива па одмах дигао ногу: "“I’ve bought two top centre-halves in to go alongside the ones I already have,” he said. “I’m looking to play with three at the back this season and I’ve got five fantastic centre-halves now. You need a squad, and I’m very lucky in that area of the pitch.”
Gylfi Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 QPR prethodni put kad je uleteo u PL bio na PES-u jači od Evertona, sad su manje antipatičan tim. Mada, pod jedan - estetski me kasapi da svarim te dresove.
Bright Billy Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 QPR prethodni put kad je uleteo u PL bio na PES-u jači od Evertona +1
Recommended Posts