porucnik vasic Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Šta ćemo sad :( Тешко ће Харија ко да заустави. -_-
ArleKino Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Šta ćemo sad :( Sa Pljukijem imate 7-2-0, bez njega 2-2-2 (od 26.12), sa njim 6 cistih plahti, bez njega 1, primljena 3 gola kad je igrao, 6 kad nije.
ArleKino Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Bikini je jedno... Pazi, da vi na stoperima imate Vidica, Ferdinanda ili nekog drugog Stama pa hajde, ali ovako i Evans ispada pouzdani stoper. Sutra se na gol vraca Szczesny. Ostatak tima (nagadjam): Mert i Kos su stoperi, Bellerin i Nacho bekovi, Coq u sredini, Ramsey i Cazorla u sredini, Özil i Alexis na krilima, a Giroud da penetrira. Ja bih volio vidjeti Rosickog u prvih 11 mjesto Ramseya ili Özila, ali nesto ne vjerujem da ce me Profa ispostovati. 0:2, Giroud na pas Alexisa na peterac i Ramsey nakon sto mu Giroud spusti loptu.
Weenie Pooh Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Kako bije ovaj Gestede, osim što je uspeo da povredi Škrtela i šutne Sterlinga u torzo ima još jedno pet faulova.
Timmi Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 uini, ko je najbolja fantasy opcija iz odbrane liverpoola? namece li se lovro leadership?
Weenie Pooh Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Lovro je spektakularno loš, kako on i Mignolet još nisu iskombinovali efektan autogol nemam pojma. Ja bih uzeo Škrtela da nije upravo sjebao kičmu, ovako... Kolo Toure?
Timmi Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 ma skrtel je preskup, a moreno mi je bio prva opcija, ali kako da znas s ovim ludakom kad na tu poziciju moze da stavi bilo kog igraca.
Weenie Pooh Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) Pa Can je jedina sigurna opcija od tri štopera, posle njega verovatno Lovren i Toure. Škrtel povređen, Sakho opet u nemilosti. Kolo je verovatno najjeftiniji od njih. Moreno dosta igra ali nije 100% iako su mu konkurencija samo Marković i Sterling. Sad odmara u kupu, sigurno igra sledeće kolo. Edited March 8, 2015 by Weenie Pooh
porucnik vasic Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 can je vezni nego, da ne smaramo Само Дрвосеча из Словачке. Остали не вреде ни по луле дувана.
Weenie Pooh Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Beda od utakmice, Llallana i Llovren i L'Markec najgori od sve dece. Da se Gestede nije u drugom poluvremenu umorio od mlaćenja protivničkih igrača, moglo je svašta da bude.
Cort0 Maltese Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Bolje da mu igra prva postava jednu utakmicu, nego mijesani sastav dvije... Jebalo ga rotiranje. I jos drzi Sterlinga i Coutinha... Pa kad ih vec stavljas, stavi ih naprijed, jbte led.
Weenie Pooh Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Coutinho jeste igrao na svom mestu, ali loše. Stvarno je mogao da odmori ovu sasvim suvišnu utakmicu, ne bi Allen ništa gori bio. A Sterling na levom beku je tek gubljenje vremena.
Recommended Posts