Aleksandar88 Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Hendo bravo kapitencino i Studge u inat prdavcima.
Weenie Pooh Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Gutierez Da li mi se učinilo ili je Plavšić lupio da je aplauz u 18 minutu bio u čast nekim preminulim navijačima?
radnik Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Da li mi se učinilo ili je Plavšić lupio da je aplauz u 18 minutu bio u čast nekim preminulim navijačima? Rekao. U malezijskom avionu ... za koga je aplauz?
zoki Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 (edited) fino ga zabio hendo bebica, onako džerardovski. zuma to igra zadnjeg veznog ili specijalni eksperimentiše formacijski? Igra, menja Matića, i u nedelju je igrao tako... Da li mi se učinilo ili je Plavšić lupio da je aplauz u 18 minutu bio u čast nekim preminulim navijačima? Poginula su dvojica kad su nad Ukrajinom oborili malezijski avion, išli su u Australiju da ih prate tim na pripremama, na svakoj domaćoj utakmici im aplaudiraju... Edited March 4, 2015 by zoki
Weenie Pooh Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Poginula su dvojica kad su nad Ukrajinom oborili malezijski avion, išli su u Australiju da ih prate tim na pripremama, na svakoj domaćoj utakmici im aplaudiraju... Zar u 18. minutu? Guttierezov broj?
John Coltrane Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 PSG vodi 2:0 i sve je blizi trecem golu. Strasno sta sve promasuju. Sent from my iPhone using Tapatalk
zoki Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 (edited) Zar u 18. minutu? Guttierezov broj? Ne znam za minut, veovatno si u pravu oko Gutiereza... edit: quote Edited March 4, 2015 by zoki
John Coltrane Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Weenie, ne kapiras luksuz koji mi pruza pracenje UTDa ove sezone- mogu komotno da gledam nesto zanimljivije, bez bojazni da propustam bilo sta sem arogancije LVG. Sent from my iPhone using Tapatalk
Giggsy Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Vise srece nego pameti Ali Wazza :ziga: Nastavio je da rije do kraja i isplatilo se
Recommended Posts