John Coltrane Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 A zato je meni stigla notifikacija na mobu da je AJ "nedostupan" za sutra?
ArleKino Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Uhapsilo Adama Johnsona zbog sexa sa petnaestogodisnjakinjom. Hoce li mijenjati ime u Adam Johnson & Johnson?
Mostly harmless Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ruku na srce, Tadic nije ni blizu one forme sa pocetka sezone. Sa druge strane, nije ni pola tima koji forsira Kuman, pa opet, Tadic ponajvise greje klupu zbog toga a igrac je ciji potez resava mec. Nije mi bas jasna logika
John Coltrane Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Prati li neko desavanja u Brodu - tabela kaze da u vrhu vri, prvih 6 ekipa u 5 bodova. Jbt kad god uzmem listu i okrenem na njih neko drugi je na liderskoj poziciji.
Mercuzzio Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Bournemouth je hit sezone. Sad su malo posustali ali bi bilo interesantno da uspeju da izdrze do kraja. Inache Derby County je tu najozbiljnij
MancMellow Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 prilično defanzivna postavka vs Novog Zamka De Gea, Valencia, Smalling, Evans, Rojo, Blind, Herrera, Di Maria, Fellaini, Young, Rooney
Sandens Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 i ja mislim da Derby ulazi u Premiership. dobro su se i pojacali sad januara, dosli su im Bent, Ince i Lingard.
Weenie Pooh Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 The Brodge naravno zadržao i Lovrena i Allena u postavi, zašto da im prekida niz od jedne dobre utakmice. Ali je zato L'Markeca zamenio Sturridge
MiddleClass Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Lovren, Alen i Staridz. U svakoj liniji tima Rodzersara dao Brnliju igraca fore!
Weenie Pooh Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Kombo prenos, 15 minuta Man Utd, minut i po LFC, i odmah žurimo nazad ovamo gde se ništa ne dešava...
Recommended Posts