Jump to content
IGNORED

Premier League 14/15

189-

Recommended Posts

Posted (edited)

siti nastavlja da trokira. na 12 mečeva kod kuće postigli samo 7 golova u prvom poluvremenu. mrzi me da listam sad statistiku svih klubova, ali mislim da su jedan od najgorih timova u ligi po ovom parametru.

Arsenal je tu negdje, ako ne i gori.

Nego, evo mi prilike da napišem ovdje najbesmisleniji statistički podatak iz historije Arsenala ikad:

Francis Jeffers je dobio više utakmica sa Arsenalom na Old Traffordu (1) nego Thierry Henry (0).

Edited by ArleKino
  • Replies 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1329

• MancMellow

849

• John Coltrane

665

• 189-

613

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Bane...

Edited by MiddleClass
Posted

Da, da, sudije vas mrze... :cry:

ne razumem.

na minimum 5 utakamica su nas zestoko ostetili

Posted

Time može da se pohvali bar 15 timova u ligi - suđenje je retko bilo gore nego ove sezone.

Imajući to u vidu, apsurdno je da baš menadžer vodećeg tima izmišlja zavere usmerene protiv njega lično i malog ali hrabrog konjića zvanog Chelsea.

Posted

ne razumem.

na minimum 5 utakamica su nas zestoko ostetili

Možda, ali to ne mijenja činjenicu da je Gary Cahill očito nepriznato dijete Mikea Rileya. Chelsea dobije vjetar u leđa kad mu treba.

Evo još malo dosadne statistike: Arsenal je ove sezone ispustio 14 bodova u utakmicama u kojima je vodio. U ovom trenutku Chelsea ima 14 bodova više od Arsenala. Kad bi bar Wenger ustupio mjesto Simeoneu ovog ljeta...

Posted

U liga kupu najviše...

koga briga za liga kup

Time može da se pohvali bar 15 timova u ligi - suđenje je retko bilo gore nego ove sezone.

Imajući to u vidu, apsurdno je da baš menadžer vodećeg tima izmišlja zavere usmerene protiv njega lično i malog ali hrabrog konjića zvanog Chelsea.

nije bas isto kada je wba pokraden protiv hulla i kada je chelsea pokraden protiv manchestera ili tottenhama.

Možda, ali to ne mijenja činjenicu da je Gary Cahill očito nepriznato dijete Mikea Rileya. Chelsea dobije vjetar u leđa kad mu treba.

kad god treba? yeah right.

mi smo ove seozne trebali pobediti sve utakmice osim city kod kuce i u gostima protiv newactlea i sunderlanda.

a za aston villu...nadam se da ce ispasti iz lige

Posted

nije bas isto kada je wba pokraden protiv hulla i kada je chelsea pokraden protiv manchestera ili tottenhama.

Pa da, kad Chelsea kradu onda je to zavera, a kad bukvalno sve ostale kradu onda je to prosto loše suđenje :D

Posted

Pa da, kad Chelsea kradu onda je to zavera, a kad bukvalno sve ostale kradu onda je to prosto loše suđenje :D

pa nije isto kad se igra utakmica za 10. mesto i kada se igra za prvo. jel sada jasno ;D manchester poklonom dobio slobodan udarac u zadnjem minutu i iz toga dali gol. bez toga sad bi imali dva boda vise. sto je dosta vazno kada je neizvesno u trci za titulu

Posted

pederi, trebalo je da puste da se igra dok city ne da i drugi gol, ovo nije fer

Posted

Iz sudijske perspektive je isto, ljudi rutinski prave neverovatna sranja i ne pitaju za koje se mesto igra. Posebna doza paranoje i samoživosti je potrebna da bi se tu videla zavera protiv jednog tima (koji je, ponavljam, i dalje na vrhu tabele!) Kod Specijalnog su te osobine odavno prisutne u enormnim količinama, ali uvek je zabavno kad vidiš da uspeva da zarazi i svoje verne sledbenike...

Markec ne počinje mersisajđanski derbi :( Izbacio ga iz postave čuveni Jordon Ibe.

Posted

ma ne pricam ja o zaveri. to je glupost. nego, eto desi se da nam se ne dosudi milion penala u ovoj sezoni.

bravo mourinho kralju. odbranili smo se protiv ville koja nije dala gol tri meseca. svaka cast.

Posted

pa nije isto kad se igra utakmica za 10. mesto i kada se igra za prvo. jel sada jasno ;D manchester poklonom dobio slobodan udarac u zadnjem minutu i iz toga dali gol. bez toga sad bi imali dva boda vise. sto je dosta vazno kada je neizvesno u trci za titulu

Cahill protiv Arsenala nije dobio crveni karton kod 0:0, a Fabregasovo igranje rukom kod 1:0 nije suđeno kao penal.

Protiv Liverpoola isto tako nije suđen penal (ruka Cahilla, mislim), a to ste™ dobili 2:1.

Ili se to ne računa?

Posted (edited)

Naravno da bude i poneka greška u korist Čelsija, ali sve ukupno gledano imaju najgori tretman kod sudija od velikih (do osvojene titule Siti je bio u još gorem položaju, sad se to baš dosta promenilo).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by kralj
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...